21.5 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

S-a dat drept altcineva la volan, și s-a ales cu dosar penal!

Un bărbat din Dipșa a crezut că poate fenta polițiștii. Acesta s-a dat drept altcineva, în încercarea de a scăpa de „pedeapsă”. Polițiștii însă au descoperit adevărul, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Polițiștii au oprit ieri un autoturism în trafic și au avut parte de un comportament al conducătorului auto destul de des întâlnit, din nefericire.

Mai exact, bărbatul a vrut să scape de consecințele acțiunilor sale, inducând în eroare polițiștii.

„Ieri, 8 martie a.c., în timp ce polițiștii se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, au oprit în trafic un autoturism în localitatea Dipșa. Cu ocazia controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta documentele personale și ale autoturismului. În vederea legitimării, bărbatul a oferit datele de identificare ale altei persoane care posedă permis de conducere valabil”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Doar că polițiștii au verificat pe loc informația și astfel au aflat că cele declarate nu corespund cu realitatea.

„Polițiștii au constatat faptul că fotografia persoanei verificate nu corespunde cu persoana verificată în trafic, iar în urma investigațiilor s-a constatat că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 39 de ani din Dipșa, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, figurând ca anulat. În urma celor constatate, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și instigare în forma participației improprii la infracțiunea de fals intelectual”, se mai arată în același comunicat al poliției.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...