28.8 C
Bistrița
marți, iunie 28, 2022

S-a dat drept altcineva la volan, și s-a ales cu dosar penal!

Un bărbat din Dipșa a crezut că poate fenta polițiștii. Acesta s-a dat drept altcineva, în încercarea de a scăpa de „pedeapsă”. Polițiștii însă au descoperit adevărul, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Polițiștii au oprit ieri un autoturism în trafic și au avut parte de un comportament al conducătorului auto destul de des întâlnit, din nefericire.

Mai exact, bărbatul a vrut să scape de consecințele acțiunilor sale, inducând în eroare polițiștii.

„Ieri, 8 martie a.c., în timp ce polițiștii se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, au oprit în trafic un autoturism în localitatea Dipșa. Cu ocazia controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta documentele personale și ale autoturismului. În vederea legitimării, bărbatul a oferit datele de identificare ale altei persoane care posedă permis de conducere valabil”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Doar că polițiștii au verificat pe loc informația și astfel au aflat că cele declarate nu corespund cu realitatea.

„Polițiștii au constatat faptul că fotografia persoanei verificate nu corespunde cu persoana verificată în trafic, iar în urma investigațiilor s-a constatat că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 39 de ani din Dipșa, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, figurând ca anulat. În urma celor constatate, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și instigare în forma participației improprii la infracțiunea de fals intelectual”, se mai arată în același comunicat al poliției.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...

Se fac angajări la Ocolul Silvic Dealul Negru, Dianova Instal, Leoni și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Ocolul Silvic Dealul Negru și IMP România (fosta fabrică...