6.8 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 10, 2022

Josenii Bârgăului – Indiferență și lipsă de educație: Și-a aruncat gunoiul în natură, și s-a ales cu o amendă de 10.000 lei

Un cetățean din Josenii Bârgăului a fost surprins în fotografii, de inspectorii ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud. Va fi nevoit să scoată din buzunar 10.000 de lei pentru că și-a aruncat gunoiul în natură.

Unii cetățeni pur și simplu nu înțeleg că natura din preajma localităților nu este groapă de gunoi! Iar pentru acești indivizi amenda este o sancțiune bine-meritată”, au transmis cei de la ADI Deșeuri.

Cu ajutorul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, cetățeanul din Josenii Bârgăului a fost identificat. A fost sancționat contravențional cu 10.000 lei, a transmis ADI Deșeuri BN.

Din indiferență, ignoranță și chiar lipsă de educație, unii cetățeni din județul nostru aleg să-și arunce deșeurile în diferite locuri din natură, în jurul localităților în care locuiesc. Ei poluează astfel în mod foarte grav mediul în care trăiesc concetățenii lor.

Inspectorii Corpului de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud monitorizează video aceste zone în încercarea de a preveni și combate abandonul de deșeuri în natură.

Pe baza dovezilor foto furnizate de inspectorii Corpului de Control ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, un cetățean din Josenii Bârgăului a fost identificat de Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud. A fost sancționat contravențional cu suma de 10.000 lei pentru abandonarea de deșeuri pe raza comunei în care își avea domiciliu”, au transmis cei de la ADI Deșeuri.


Acțiunile de verificare și monitorizare derulate în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud vor continua și în perioada următoare.

Cine aruncă deșeurile în natură, riscă amenzi foarte mari!

Vom arăta toleranță ZERO pentru toți cei care nu respectă mediul înconjurător și care arată o lipsă crasă de respect față de semenii lor care fac eforturi de colectare separată corectă a deșeurilor”, avertizează ADI Deșeuri BN.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Felicitari multe Corpului de Control ADI-deseuri si mai ales directorului CRISTIAN MARIUS NICULAE care face o treaba excelenta in privinta protejarii mediului.
  In calitate de activist si ONG-ist colaborez foarte bine cu aceasta echipa si cu domnul director.
  Pescarii stiu multe si va informez ca in BN sunt peste 6.000 de depozite ilegale de gunoaie.
  Astept de la ADI si prima confiscare a unui mijloc de transport care executa asemenea activitati ilegale.
  Legea permite si o astfel de pedeapsa.

 2. Foarte bine. Ar trebi confiscate si mijloacele de transport ( ca la delictele silvice ), ptr ca numai asa se potolesc cio.par.lanii … si se invata minte, sa duca gunoaiele acolo unde trebuie duse !

 3. Foarte bine! Felicitări celor de la A.D.I Deșeuri să-i sancționeze pe toți cetățenii din BN, care aruncă deșeuri în natură..! Și confiscarea mașini sau a utilajului..! 👍👍👍👍👍👍👍👍👍🙋…”Dar toți zicem că vrem o țară ca afară” Dacă noi nu o facem țară ca afară, nu ți-o face nimeni..!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Iubești înghețata și cheesecake-ul de la Gelateria Aniela? Le poți comanda pentru masa de Crăciun sau Revelion

Masa de Crăciun și de Revelion e plină de bunătăți tradiționale. Cei de la Gelateria Aniela...

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...