-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

ADI Deșeuri BN: Miercuri, 7 decembrie, se colectează sacul albastru pentru deșeuri din hârtie / carton

Miercuri, 7 decembrie, în Bistrița și localitățile componente, se colectează sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton.

Fiind prima săptămână întreagă din lună, programul de colectare a deșeurilor reciclabile din municipiul Bistrița și localitățile componente, începe miercuri, 7 decembrie, prin colectarea sacului albastru.

Programul de colectare a sacului albastru va începe la ora 8.00, pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei.

Este posibil pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masă sau seara.

Dacă aveți o cantitate mai mare de deșeuri reciclabile din hârtie / carton, puteți să depuneți aceste deșeuri în saci transparenți. Operatorul de salubritate Supercom va ridica aceste deșeuri în programul de colectare de miercuri!

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele și SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare. Vă rugăm să respectați programul de colectare și să NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul verde.

Miercuri, 7 decembrie, se vor colecta STRICT deșeurile reciclabile din hârtie / carton”, transmite ADI Deșeuri BN.

Programul de colectare pentru fiecare localitate din județ poate fi consultat pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: