10.7 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Adolescentă din Budacu de Jos, dispărută fără urmă în Irlanda

O adolescentă de 17 ani este dispărută de mai bine de o săptămână de la locuința părinților săi din Irlanda. Poliția irlandeză o caută deja pe adolescentă și îi roagă pe toți cei care pot oferi informații despre ea să îi contacteze.

Potrivit apropiaților, Andrada Moldovan s-a mutat cu părinții săi în Irlanda, Navan, Co Meath în urmă cu doi ani. Aceasta are 17 ani și este din Budacu de Jos, Bistrița-Năsăud.

Conform informatiailr.com, adolescenta a dispărut în data de 9 octombrie, în jurul orei 13:30. De atunci, familia nu mai știe nimic de ea. Poliția irlandeză o caută și îi roagă pe toți cei care au informații despre copilă să îi caute.

Andrada este de naționalitate română, are 1,75 metri, ochi albaștri, părul lung, blond și cu bucle. Când a fost văzută ultima dată purta un sacou de culoarea piersicii, blugi albaștri și pantofi sport. Avea asupra sa și o geantă neagră.

Foto: informatiairl.com

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: