20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Adrenalină, motoare turate și distracție la maxim, în premieră la Căianu Mic, pe 21 și 22 septembrie!

Prima ediție de OffRoad 4X4 la Căianu Mic va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, în perioada 21 – 22 septembrie. Dacă ziua, concurenții vor tura motoarele la maxim, seara se lasă cu un super concert de muzică special pregătit de organizatori.

Primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr anunța în urmă cu două săptămâni, în exclusivitate la emisiunea DIRECT ÎN PROBLEMĂ, organizarea primei ediții a concursului de OffRoad 4X4, în contextul în care acesta se declară un mare susținător atunci când vine vorba de organizarea de evenimente pentru comunitate, inclusiv pentru tineri.

Toți cei dornici de participare, toți iubitorii de Off Road sunt așteptați cu mare drag pe meleagurile noastre unde îi asigur că vor avea parte de multă distracție, adrenalină și un show pe cinste! Cei care doresc să intre în posesia regulamentului de concurs dar și să obțină alte informații de spre acest eveniment pot apela cu încredere la numărul de telefon 0766/ 089 972. Așadar, ne vedem la Căianu Mic pe 21 și 22 septembrie!” , a precizat pentru Bistriteanul.ro, primarul Paul Știr.

Conform programului stabilit, prima zi a evenimentului va debuta sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 10.00 cu un concurs de ATV, MOTO și QUAD. Seara va continua cu un super concert de muzică special pregătit de organizatori.

Cea de-a doua zi, duminică, 22 septembrie va fi dedicată concursului AUTO 4X4, Standard A, Standard B și Extrem. Pentru cei interesați să rămână și peste noapte, Primăria Căianu Mic asigură posibilitatea de a instala corturi în zona special amenajată.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!