-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

Adrenalină, motoare turate și distracție la maxim, în premieră la Căianu Mic, pe 21 și 22 septembrie!

Prima ediție de OffRoad 4X4 la Căianu Mic va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, în perioada 21 – 22 septembrie. Dacă ziua, concurenții vor tura motoarele la maxim, seara se lasă cu un super concert de muzică special pregătit de organizatori.

Primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr anunța în urmă cu două săptămâni, în exclusivitate la emisiunea DIRECT ÎN PROBLEMĂ, organizarea primei ediții a concursului de OffRoad 4X4, în contextul în care acesta se declară un mare susținător atunci când vine vorba de organizarea de evenimente pentru comunitate, inclusiv pentru tineri.

Toți cei dornici de participare, toți iubitorii de Off Road sunt așteptați cu mare drag pe meleagurile noastre unde îi asigur că vor avea parte de multă distracție, adrenalină și un show pe cinste! Cei care doresc să intre în posesia regulamentului de concurs dar și să obțină alte informații de spre acest eveniment pot apela cu încredere la numărul de telefon 0766/ 089 972. Așadar, ne vedem la Căianu Mic pe 21 și 22 septembrie!” , a precizat pentru Bistriteanul.ro, primarul Paul Știr.

Conform programului stabilit, prima zi a evenimentului va debuta sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 10.00 cu un concurs de ATV, MOTO și QUAD. Seara va continua cu un super concert de muzică special pregătit de organizatori.

Cea de-a doua zi, duminică, 22 septembrie va fi dedicată concursului AUTO 4X4, Standard A, Standard B și Extrem. Pentru cei interesați să rămână și peste noapte, Primăria Căianu Mic asigură posibilitatea de a instala corturi în zona special amenajată.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...