24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

ALDE: Facem referendum, dar dăm și o lege pentru recunoașterea parteneriatelor homosexualilor

Pentru a ne alinia la Europa Modernă, care evoluează, ALDE vine cu o variantă pentru a împăca și capra și varza. Organizează referendum, dar propun și un proiect de lege pentru recunoașterea parteneriatelor homosexualilor.

Președintele ALDE BN, Ioan Țintean, a explicat azi că partidele de la putere nu vor cheltui bani pentru a organiza campanii de informare și mobilizare la vot.

Totuși, în urma unor discuții la nivel european, ALDE vrea să împace și capra și varza.

Suntem obligați să admitem că există și parteneriate de același sex și că drept consecință putem avea de-a face cu consecințe juridice, dacă referendumul trece și e aplicat. Astfel, venim cu o soluție de mijloc, ca să împăcăm și Europa care evoluează, dar și tradiționalismul din România”, a explicat Țintean.

Astfel, ALDE va depune un proiect de lege pentru a recunoaște uniunea consensuală și parteneriatul civil al persoanelor de același sex.

Trebuie să ținem pasul cu modernizarea. Chiar dacă am avut colegi care s-au împotrivit, s-au primit voturile necesare pentru a fi depus ca și proiect de lege”, a spus președintele ALDE BN.

Atât Ioan Țintean cât și președinta Organizației de femei ALDE, Mirela Cârcu, au spus că ei vor o țară normală, cu familie tradițională, că așa își vor crește copiii și nepoții, și îi încurajează pe toți românii să meargă la vot.

Ne judecă Dumnezeu pe fiecare ce facem, dar eu sunt pentru o normalitate. Familia e uniunea dintre bărbat și femeie. Nu trebuie să facem ce fac și alții. Trebuie să ne protejăm”, a concluzionat Cârcu.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.