-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Gest inexplicabil al unui bărbat din Sigmir. A fost găsit fără suflare, de către un vecin

O vizită la un vecin s-a lăsat cu o descoperire macabră. Un bărbat din Sigmir și-a găsit consăteanul spânzurat. Deși a chemat un echipaj medical, acesta nu a mai putut face nimic. Nu se știe ce l-a determinat pe om să-și pună capăt vieții.

Gest inexplicabil al unui bărbat, de 54 de ani. Acesta s-a urcat în podul casei sale din Sigmir și și-a pus funia la gât.

Un vecin de-al său, mergând în vizită și văzând că nu-i răspunde, a început să-l caute. L-a găsit fără suflare.

Acesta a apelat la 112 și a solicitat un echipaj medical. O ambulanță cu medic s-a prezentat de urgență, însă nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul.

Polițiștii de la Investigații Criminale au început verificările pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc incidentul. Acestea se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Corpul neînsuflețit a fost transportat pentru a-i face necropsia.

Nimeni nu-și explică ce l-a împins pe bărbat să facă un asemenea gest. Totuși, unii spun că ar fi fost depresiv și probabil aceasta l-a împins să-și pună capăt vieții.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: