13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Gest inexplicabil al unui bărbat din Sigmir. A fost găsit fără suflare, de către un vecin

O vizită la un vecin s-a lăsat cu o descoperire macabră. Un bărbat din Sigmir și-a găsit consăteanul spânzurat. Deși a chemat un echipaj medical, acesta nu a mai putut face nimic. Nu se știe ce l-a determinat pe om să-și pună capăt vieții.

Gest inexplicabil al unui bărbat, de 54 de ani. Acesta s-a urcat în podul casei sale din Sigmir și și-a pus funia la gât.

Un vecin de-al său, mergând în vizită și văzând că nu-i răspunde, a început să-l caute. L-a găsit fără suflare.

Acesta a apelat la 112 și a solicitat un echipaj medical. O ambulanță cu medic s-a prezentat de urgență, însă nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul.

Polițiștii de la Investigații Criminale au început verificările pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc incidentul. Acestea se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Corpul neînsuflețit a fost transportat pentru a-i face necropsia.

Nimeni nu-și explică ce l-a împins pe bărbat să facă un asemenea gest. Totuși, unii spun că ar fi fost depresiv și probabil aceasta l-a împins să-și pună capăt vieții.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.