20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Gest inexplicabil al unui bărbat din Sigmir. A fost găsit fără suflare, de către un vecin

O vizită la un vecin s-a lăsat cu o descoperire macabră. Un bărbat din Sigmir și-a găsit consăteanul spânzurat. Deși a chemat un echipaj medical, acesta nu a mai putut face nimic. Nu se știe ce l-a determinat pe om să-și pună capăt vieții.

Gest inexplicabil al unui bărbat, de 54 de ani. Acesta s-a urcat în podul casei sale din Sigmir și și-a pus funia la gât.

Un vecin de-al său, mergând în vizită și văzând că nu-i răspunde, a început să-l caute. L-a găsit fără suflare.

Acesta a apelat la 112 și a solicitat un echipaj medical. O ambulanță cu medic s-a prezentat de urgență, însă nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul.

Polițiștii de la Investigații Criminale au început verificările pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc incidentul. Acestea se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Corpul neînsuflețit a fost transportat pentru a-i face necropsia.

Nimeni nu-și explică ce l-a împins pe bărbat să facă un asemenea gest. Totuși, unii spun că ar fi fost depresiv și probabil aceasta l-a împins să-și pună capăt vieții.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!