16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Alegeți să fiți un bărbat modern!

Dovani vă dă ocazia să arătați bine, cumpărând produse bărbătești la prețuri excepționale, cu reduceri de până la 50%. Să arătați bine și să fiți un bărbat modern și mulțumit de modul în care arătați este tot ceea ce firma Dovani își dorește.

Despre firma Dovani

Dovani este un brand definit de designul funcțional și de calitatea produselor noastre. Există pe piața românească din 1994, dar fiecare colecție aduce ceva stilat și contemporan pentru fiecare bărbat modern.

În fiecare an există câte 4 colecții care cuprind elementele esențiale unei garderobe care combină design-ul practic cu materialele de calitate și croiala confortabilă, la prețuri accesibile. Veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a obține o ținută smart casual, street sau office.

Ce vă oferă Dovani.ro?

  • Cămăși bărbați: Categoria de cămăși bărbăți reprezintă, în mod definitoriu, acele piese vestimentare care trebuie să se regăsească în cadrul garderobei unui bărbat caracterizat prin rafinament, eleganță și stil.
  • Sacouri bărbați: Categoria de sacouri bărbați vine în întâmpinarea tuturor bărbaților care sunt atenți la propria imagine. Prin aceste piese de îmbrăcăminte care aduc un plus de rafinament și de masculinitate, orice bărbat poate să aibă look-ul dorit cu o ținută de invidiat.
  • Tricouri bărbați: Categoria de tricouri bărbați este nelipsită din garderoba oricărui reprezentant al masculinității care se respectă și ține la imaginea sa. Dovani întâmpină bărbații rafinați cu o colecție în ton cu trendurile actuale de tricouri potrivite pentru un stil casual, lejer și confortabil.
  • Costume bărbați: Dovani vă oferă costume bărbați confecționate din materiale înalt calitative, astfel încât sa obțineți o ținută rafinată, potrivită pe deplin stilului dumneavoastră. Fie că este vorba despre vestimentația potrivită pentru birou, pentru o întâlnire de afaceri sau pentru a vă remarca prin eleganță la un eveniment deosebit, Dovani este magazinul care vă îmbracă cu personalitate. În categoria de costume bărbați aveți ocazia să alegeți exact acel costum Dovani care să vi se potrivească siluetei dumneavoastră și care să vă ofere o imagine impecabilă, punându-vă în valoare atuurile.
  • Geci bărbați: Dovani vine în întâmpinarea tuturor bărbaților care doresc să fie caracterizați prin eleganță și stil pe perioada iernii cu o gamă diversificată de geci bărbați care să le avantajeze siluetele masculine. O geacă groasă, realizată din materiale irezistibile, dar și în modele diverse pentru orice stil abordat nu trebuie să lipsească din garderoba de iarnă a niciunui bărbat.
  • Paltoane bărbați: Alegând unul dintre modelele inedite de paltoane Dovani veți reuși să aduceți un plus de stil ținutelor dumneavoastră.
  • Pantaloni bărbați: Fie că mergeți spre birou, la un eveniment aparte sau doriți să străluciți în timpul liber prin eleganță, pantalonii de bărbați Dovani sunt întotdeauna exact piesele vestimentare potrivite pentru orice siluetă masculină, subliniindu-i atuurile.

Când au loc reducerile?

Dovani.ro vă oferă reduceri de iarnă pentru produsele bărbătești de până la 50%, în perioada 10 ianuarie – 28 februarie 2019.

Unde găsiți reducerile?

Reducerile de până la 50%, le găsiți pe site-ul Dovani.ro și în magazinul nostru din B1 Retail Park.

De ce să cumpărați de la Dovani?

Dovani știe exact ce se poartă în fiecare sezon în parte, motiv pentru care este brandul de top în materie de ținute bărbătești. Dacă doriți să emanați stil și atitudine chiar și atunci când temperaturile sunt nefavorabile, trebuie să vă orientați spre produsele de bărbați Dovani.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.