13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Alexandra Corcode din Bistrița, primul artist român nominalizat la Kassel Photobook Dummy Award 2023!

Alexandra Corcode – absolventa Colegiului „Andrei Mureșanu”, acum studentă la DMJX, se numără printre cei nominalizați la prestigiosul premiu Kassel Dummy Award.

Alexandra Corcode s-a calificat în competiție cu un portofoliu realizat în cel de-al doilea an de studiu la Academia Regală de Arte din Haga. Portofoliul se intitulează „Your Death Is In My Hands” (Moartea ta este în mâinile mele).

Coordonator i-a fost profesorul și fotograful Raimond Wouda dar și Adriana Bartha.

La sfârșitul anului trecut, bistrițeanca a câștigat și distincția Canon Student Development Programme.

În octombrie 2022, fotografiile sale erau publicate în The Guardian. Faimoasa publicație o prezenta elogios alături de alți patru tineri fotografi promițători din Franța, Liban, Polonia și Egipt. 

Din ianuarie 2023, Alexandra studiază Fotojurnalism la DMJX, în Danemarca.

Alexandra Corcode, absolventa Colegiului „Andrei Mureșanu” din Bistrița, apreciată de The New York Times

EMOŢIONANT: Alexandra Corcode, o tânără elevă, doi bunici şi premiul pentru cel mai bun portret din România!

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Alexandra Corcode este un exemplu demn de urmat pentru tinerii fotografi români. Realizările sale remarcabile, cum ar fi nominalizarea la prestigiosul premiu Kassel Dummy Award sau distincția Canon Student Development Programme, îi confirmă talentul și perseverența. Portofoliul său intitulat „Your Death Is In My Hands” denotă o sensibilitate aparte și o capacitate de a comunica emoții puternice prin intermediul imaginilor. Este un motiv de mândrie să vedem cum Alexandra este apreciată la nivel internațional și cum munca sa ajunge să fie prezentată în publicații precum The Guardian sau The New York Times. Îi dorim mult succes în continuare și sperăm că va fi o sursă de inspirație pentru alți tineri pasionați de fotografie din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...