16.1 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

Alexandru Andrieș și Vasile Șeicaru revin la Festivalul Bistrița Folk

Festivalul Concurs Național BISTRIȚA FOLK a ajuns la a XXI-a ediție. Evenimentul se va desfășura și în acest an la Palatul Culturii Bistrița, în perioada 17 – 18 noiembrie 2023. În concurs se pot înscrie tineri folkiști cu vârsta de până la 25 de ani. Organizatorii promit recitaluri  de excepție.

Festivalul concurs Bistrița Folk împlinește în acest an 21 de ediții, adresându-se tinerelor talente din țară sau din diaspora.

Din juriu vor face parte cantautori, poeți și oameni de cultură apropiați fenomenului folk.

Nici recitalurile de excepție nu vor lipsi din program.

Invitați la ediția din acest an a Festivalului Bistrița Folk sunt

  • Alexandru Andrieș & Prietenii, Cristian Buică, Adi Bezna,
  • Sorina Bloj (Ecou) & David Dody Gabriel și grupul ARTA,
  • Vasile Șeicaru & Nicolae Matei, Emeric Imre, Marius Roje & Jimmi Laco, Vali Șerban & Ziua de mâine, Dianna Porca, Majay Gyozo și grupul Classic.

În foaierul Palatului Culturii va fi organizat și un stand cu discuri și cărți ale invitaților. Programul Poezia muzicii, muzica poeziei” va fi organizat și găzduit, conform tradiției, de Clubul CoșBook al Bibliotecii Județene „George Coșbuc” din Bistrița.

Festivalul Concurs Național BISTRIȚA FOLK 2023 este organizat de Primăria Municipiului Bistrița și Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” Bistrița, în colaborare cu Asociația Culturală România din inima mea și în parteneriat cu Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud.

Biletele vor fi puse în vânzare la Palatul Culturii Bistrița la o dată ce va fi anunțată din timp. Prețul unui bilet este de 50 lei.

Sponsori principali: Ecomas Energosystem și Arhicris Logistic.

Sponsori: Equal, Pombis și Lechburg.

Foto deschidere @ Arhivă Bistrița Folk 2022

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!