25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO: Amendă uriașă, pentru un năsăudean care și-a aruncat gunoiul în natură!

Atenție! Au crescut amenzile pentru abandonul deșeurilor în natură!”, avertizează ADI Deșeuri BN. Un năsăudean s-a ales cu o amendă usturătoare după ce și-a aruncat gunoaiele în natură, pe raza cartierului Liviu Rebreanu din Năsăud.

Amenzile pentru abandonul de deșeuri au crescut de la 5.000 și 10.000 de lei – la 30.000 lei! Cu această sumă a fost sancționat și C.M., domiciliat în Năsăud.

Bărbatul a fost surprins de camerele de luat vederi în timp ce își golea mașina de gunoaie, aruncându-le în natură. Totul s-a întâmplat pe raza localității Liviu Rebreanu.

SPROMISE

Cetățeanul a fost identificat și sancționat de Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud pe baza sesizărilor și a dovezilor furnizate de inspectorii Corpului de Control ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud. Aceștia au instalat camere de supraveghere în zonele predispuse abandonului de deșeuri.

SPROMISE


Nu putem înțelege lipsa de respect și indiferența unor cetățeni care aleg să abandoneze deșeuri în natură. Deși operatorul de salubritate preia de la poarta casei orice tip de deșeuri generate în gospodărie!

E păcat să vedem că doar prin mijloace coercitive severe – amenzi foarte mari – unii cetățeni înțeleg că natura nu este coșul lor de gunoi.

Nu mai aruncați deșeurile în natură! Riscați amenzi foarte mari!”, avertizează inspectorii ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

FOTO: Surprins de camere aruncând gunoaie în natură, amendat cu 10.000 de lei

Un AWB ”uitat” printre gunoaie i-a adus o amendă de 10.000 de lei!

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...