21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Un AWB ”uitat” printre gunoaie i-a adus o amendă de 10.000 de lei!

Un bărbat din Zoreni a fost amendat după ce a aruncat un morman de gunoaie pe marginea unui drum. AWB-ul ”uitat” printre deșeurile aruncate aiurea l-a costat 10.000 de lei.

Inspectorii ADI Deșeuri au găsit pe marginea unui drum comunal un morman de gunoaie. Căutând printre lucrurile aruncate aiurea, au găsit un AWB ”uitat” acolod e făptaș.

Bărbatul s-a ales cu o amendă de 10.000 de lei.

Așa înțeleg unii dintre noi, că pot să se scape de deșeuri. Problema este că te va costa mult, când procedezi așa.
Acțiunile de control ale:
  • inspectorilor Corpului de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud
  • în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud
  • și Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud se derulează în toate zonele județului nostru, pentru prevenirea și combaterea abandonului de deșeuri în natură.

În urma acestor acțiuni de control, persoana M.A.G. din Sânmihaiu de Câmpie a fost identificată și sancționată cu amendă de 10 000 de lei, pentru abandonul deșeurilor, pe marginea unui drum comunal dintre Zoreni și Sânmihaiu de Câmpie.

Poluarea prin abandonul de deșeuri în natură este inacceptabilă! Va fi aspru sancționată de fiecare data când persoana responsabilă este identificată.

Inspectorii Corpului de control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud vor continua acțiunile de monitorizare și control pentru combaterea fenomenului de abandon al deșeurilor, atât prin supraveghere video cât și prin verificarea zonelor sensibile din acest punct de vedere.

Vă reamintim că:

  • operatorul de salubritate Supercom colectează deșeurile pe 4 fracții, din tot județul – plastic / metal, sticlă, hârtie / carton și menajer.
  • De asemenea, deșeurile voluminoase și cele provenite din construcții pot fi depuse în cele 5 centre de colectare din județ
  • iar pe bază de comandă, operatorul de salubritate poate ridica orice tip de deșeuri din fața porții.

Nu mai aruncați deșeurile în natură! Respectați mediul în care trăim, pentru sănătatea noastră și pentru viitorul copiilor noștri!

Acceptați provocarea noastră – Haideți sa facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat! ” a scris Cristian Nivculae, șeful ADI Deșeuri, pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: