8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Un AWB ”uitat” printre gunoaie i-a adus o amendă de 10.000 de lei!

Un bărbat din Zoreni a fost amendat după ce a aruncat un morman de gunoaie pe marginea unui drum. AWB-ul ”uitat” printre deșeurile aruncate aiurea l-a costat 10.000 de lei.

Inspectorii ADI Deșeuri au găsit pe marginea unui drum comunal un morman de gunoaie. Căutând printre lucrurile aruncate aiurea, au găsit un AWB ”uitat” acolod e făptaș.

Bărbatul s-a ales cu o amendă de 10.000 de lei.

Așa înțeleg unii dintre noi, că pot să se scape de deșeuri. Problema este că te va costa mult, când procedezi așa.
Acțiunile de control ale:
  • inspectorilor Corpului de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud
  • în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud
  • și Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud se derulează în toate zonele județului nostru, pentru prevenirea și combaterea abandonului de deșeuri în natură.

În urma acestor acțiuni de control, persoana M.A.G. din Sânmihaiu de Câmpie a fost identificată și sancționată cu amendă de 10 000 de lei, pentru abandonul deșeurilor, pe marginea unui drum comunal dintre Zoreni și Sânmihaiu de Câmpie.

Poluarea prin abandonul de deșeuri în natură este inacceptabilă! Va fi aspru sancționată de fiecare data când persoana responsabilă este identificată.

Inspectorii Corpului de control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud vor continua acțiunile de monitorizare și control pentru combaterea fenomenului de abandon al deșeurilor, atât prin supraveghere video cât și prin verificarea zonelor sensibile din acest punct de vedere.

Vă reamintim că:

  • operatorul de salubritate Supercom colectează deșeurile pe 4 fracții, din tot județul – plastic / metal, sticlă, hârtie / carton și menajer.
  • De asemenea, deșeurile voluminoase și cele provenite din construcții pot fi depuse în cele 5 centre de colectare din județ
  • iar pe bază de comandă, operatorul de salubritate poate ridica orice tip de deșeuri din fața porții.

Nu mai aruncați deșeurile în natură! Respectați mediul în care trăim, pentru sănătatea noastră și pentru viitorul copiilor noștri!

Acceptați provocarea noastră – Haideți sa facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat! ” a scris Cristian Nivculae, șeful ADI Deșeuri, pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.