15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Anamaria Prodan – Revelion în Dubai alături de un tânăr om de afaceri din Bistrița

Impresara Anamaria Prodan a marcat trecerea în noul an, tocmai în Dubai, alături de un tânăr om de afaceri. Acesta este din Bistrița și, se pare, are afaceri în Emiratele Arabe.

Anamaria Prodan a petrecut de Revelion tocmai în Dubai. Aceasta a imortalizat tot și a postat pe Instagram. În fotografiile făcute publice tocmai de ea, impresara apare alături de un tânăr, care, se pare îi este și partener de afaceri.

Potrivit sport.ro, este vorba despre un antreprenor bistrițean, stabilit de mai mulți ani în Emiratele Arabe Unite, unde are și afaceri. Tudor Andrei Oroș este din Bistrița, însă a studiat în Marea Britanie.

Tânărul este directorul executiv al grupului Carfax Education, cu sucursale în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abi Dhabi. Se pare că acesta sprijină și mai multe programe educaționale pentru copiii fără posibilități.

„E un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internaționale puternice! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine”, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Foto: sport.ro

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: