4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Mihai Ban și Cheloo au terminat prima etapă de la Dakar. Povestea din Arabia continuă!

Bistrițeanul Mihai Ban și Cheloo de la Paraziții au terminat o primă etapă foarte grea la raliul de la Dakar, un raliul extrem de dificil în mijlocul deșertului arab. Echipajul Transylvania Rally Ria Team continuă cursa!

Bucla Ha’il-Ha’il de la Dakar Rally a însumat în total 514 km, din care 333 de km au fost de probă specială.

Au condus jumătate din buclă pe timp de noapte

Cu o navigație extrem de dificilă, lucrurile s-au îngreunat și mai mult la căderea nopții. În Arabia Saudită, în această perioadă de an soarele apune undeva în jurul orei 17:30, și cum mașinile pornesc pe probă după motociclete și quaduri, multe echipaje de la categoriile auto, ssv și camioane parcurg mare parte din traseu pe întuneric.

În această situație s-au aflat și ei în etapa de pe 2 ianuarie, când au parcurs aproximativ jumătate de probă la lumina farurilor, ne transmit cei de la Transylvania Rally Ria Team.

Astăzi este programată o nouă cursă specială, etapa Ha’il – Al Qaisumah care măsoară în total 791.63 km, proba specială are 338.43 km și partea cea mai dificilă este o secțiune cu dune sparte.

VIDEO: BRAVOOOO și succes! Trei bistrițeni la startul Dakar Rally de mâine!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.