19.6 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

O jucătoare de la Gloria Bistrița are al doilea cel mai mare salariu din România! Suma CONSISTENTĂ cu care merge acasă lună de lună:

Digisport.ro a făcut publice cele mai mari două salarii din handbalul feminin. Pe primul loc este Cristina Neagu (CSM București), care tocmai și-a mărit salariul lunar la nu mai puțin de 20.000 de euro. Pe locul al doilea este o jucătoare străină de la Gloria Bistrița. Cu cât ar merge acasă lună de lună Alexandrina Barbosa:

Potrivit unor surse Digisport.ro, cel mai mare salariu din handbalul feminin românesc îl încasează Cristina Neagu de la CSM București. Aceasta și-ar fi mărit de curând salariul de la 17.500 de euro lunar la 20.000 de euro.

Pe locul al doilea ar fi, conform aceleiași publicații, o jucătoare de la Gloria Bistrița. Este vorba despre Alexandrina Barbosa. Aceasta ar încasa lunar nu mai puțin de 15.000 de euro.

Sportiva din Portugalia a jucat și la CSM București în perioada 2020-2021, însă salariul său era puțin mai mic, de doar 12.500 de euro.

Foto: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...