-0.1 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

O jucătoare de la Gloria Bistrița are al doilea cel mai mare salariu din România! Suma CONSISTENTĂ cu care merge acasă lună de lună:

Digisport.ro a făcut publice cele mai mari două salarii din handbalul feminin. Pe primul loc este Cristina Neagu (CSM București), care tocmai și-a mărit salariul lunar la nu mai puțin de 20.000 de euro. Pe locul al doilea este o jucătoare străină de la Gloria Bistrița. Cu cât ar merge acasă lună de lună Alexandrina Barbosa:

Potrivit unor surse Digisport.ro, cel mai mare salariu din handbalul feminin românesc îl încasează Cristina Neagu de la CSM București. Aceasta și-ar fi mărit de curând salariul de la 17.500 de euro lunar la 20.000 de euro.

Pe locul al doilea ar fi, conform aceleiași publicații, o jucătoare de la Gloria Bistrița. Este vorba despre Alexandrina Barbosa. Aceasta ar încasa lunar nu mai puțin de 15.000 de euro.

Sportiva din Portugalia a jucat și la CSM București în perioada 2020-2021, însă salariul său era puțin mai mic, de doar 12.500 de euro.

Foto: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.