10.6 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

Un tânăr din Șintereag, de negăsit! L-ați văzut?!

Un tânăr de 27 de ani din Șintereag a dispărut ieri de la domiciliu. Acesta are mai multe probleme de sănătate. Cei care pot da informații despre acesta sunt rugați să sune la 112.

Polițiștii caută de ieri un tânăr de 27 de ani, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Dispariția a fost sesizată chiar de mama tânărului, care spune că acesta are mai multe probleme de sănătate.

„Semnalmente: bărbatul are înălțimea de 1,70 m, greutate de aproximativ 70 de kg, păr șaten, tuns scurt. Bărbatul are antebrațul drept amputat și poartă proteză la ochiul stâng. La data dispariţiei era îmbrăcat cu o bluză de culoare închisă, pantaloni tip jeans de culoare neagră și adidași de culoare neagră”, informează IPJ BN.

Persoanele care pot da informații care să conducă la depistarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

CE faci cu cel mic în vacanța de vară? Îl duci la Ianiki: distracție, ateliere, explorare, excursii!

Vine vacanța de vară și acest lucru îngrozește părinții care NU au soluții cu cine să-și...

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...