-3.7 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

AZI, în Bistrița, concert extraordinar cu tenorul Ștefan Pop și Noua Orchestră Transilvană

Astăzi, 3 ianuarie 2022, de la ora 20.00, melomanii din Bistrița sunt invitați la un concert special de Anul Nou, la Centrul Cultural Municipal (Palatul Culturii) din parc.

Un concert extraordinar de Anul Nou va avea loc astăzi, la Centrul Cultural Municipal. Va fi susținut de Noua Orchestră Transilvană, dirijată de Romeo Rîmbu.

Soliști sunt tenorul Ștefan Pop, bass baritonul Alin Anca (Opera de Stat din Hamburg) și Diana Țugui – soprană la Opera Națională din Cluj.

Pentru prima oară de când este organizat acest concert de Anul Nou la Bistrița, melomanii se vor bucura și de grația balerinilor de la Opera Națională Română din Cluj-Napoca. Coregraf – Dan Orădan.

Prețul unui bilet – 25 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață? Cele mai prețioase 3 decizii financiare pe care le puteți lua pentru cei mici sunt următoarele:

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...