-0.1 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

AZI, în Bistrița, concert extraordinar cu tenorul Ștefan Pop și Noua Orchestră Transilvană

Astăzi, 3 ianuarie 2022, de la ora 20.00, melomanii din Bistrița sunt invitați la un concert special de Anul Nou, la Centrul Cultural Municipal (Palatul Culturii) din parc.

Un concert extraordinar de Anul Nou va avea loc astăzi, la Centrul Cultural Municipal. Va fi susținut de Noua Orchestră Transilvană, dirijată de Romeo Rîmbu.

Soliști sunt tenorul Ștefan Pop, bass baritonul Alin Anca (Opera de Stat din Hamburg) și Diana Țugui – soprană la Opera Națională din Cluj.

Pentru prima oară de când este organizat acest concert de Anul Nou la Bistrița, melomanii se vor bucura și de grația balerinilor de la Opera Națională Română din Cluj-Napoca. Coregraf – Dan Orădan.

Prețul unui bilet – 25 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.