14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

Ancuța Cârcu acuză un fost polițist de șantaj și înșelăciune. Acesta ar fi șantajat-o cu un „sex tape”

Ancuța Cârcu ar fi depus o plângere penală la Parchet pentru înșelăciune și șantaj. Cel care ar fi înșelat-o și șantajat-o ar fi un fost polițist: Doru Ghineț. Acesta s-ar fi folosit pentru a o șantaja pe fosta PRM-istă de o filmare în care Ancuța Cârcu ar apăra făcând sex cu un bărbat.

Clujust.ro a făcut publică plângerea depusă de Ancuța Cârcu la parchet. Potrivit documentului, în anul 2019, aceasta s-ar fi înțeles cu Doru Ghineț să cumpere de la cei doi o casă situată în cartierul Unirea, cu 35.000 de euro.

Doru Ghineț ar fi insistat ca Ancuța Cârcu să îi vireze în mai multe rânduri bani, înainte ca contractul de vânzare-cumpărare să fie încheiat. Acesta i-ar fi spus PRM-istei că soția sa suferă de o boală gravă și că are nevoie de bani.

„Întrucât subsemnata aveam reședința în Tenerife, am transferat în contul numitei Ghineț Raveca (n.r. soția fostului polițist) suma de 9.000 de euro. De asemenea, i-am trimis prin intermediul numitei S.G. suma de 3.000 de euro, în numerar. (…) În primăvara acestui an m-am întors în România și am luat legătura cu Ghineț Doru în scopul încheierii contractului de vânzare-cumpărare în condițiile cuvenite. Acesta a refuzat încheierea contractului, pe motiv că prețul este prea mic, solictându-mi să-i dau mai mulți bani. Subsemnata nu am fost de acord cu majorarea prețului, astfel că i-am solicitat lui Ghineț Doru restituirea sumei de 12.000 euro, pe care i-am achitat-o în avans, însă acesta refuzând în mod nejustificat să-mi returneze suma plătită”, povestește Ancuța Cârcu în plângerea penală.

Aceasta mai susține în plângerea respectivă că este șantajată de Doru Ghineț cu o filmare. În filmarea cu care ar fi încercat Doru Ghineț să o șantajeze pe Ancuța Cârcu ar apăra aceasta întreținând relații sexuale cu un bărbat căsătorit.

Ghineț ar fi încercat să înșele astfel mai multe persoane

„Apreciez că sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de înșelăciune, întrucât încă dela data înțelegerii numitul Ghineț Doru m-a indus în eroare cu privire la executarea obligației de transmitere a dreptului de proprietate având în vedere că înregistrarea despre care susține că o poate face publică o deține cu mult timp înainte de intervenirea promisiunii de vânzare-cumpărare, potrivit afirmațiilor sale. Așadar intenționa să se folosească de înregistrare pentru a mă determina să nu insist în încheierea contractului de vânzare și nici în restituirea sumei plătite”, mai susține Ancuța Cârcu.

Bistrițeanca spune că a aflat că ar exista și alte persoane pe care Ghineț le-ar fi înșelat în mod similar.

Doru Ghineț a este un fost polițist, fiind chiar șeful Postului comunal Livezile. În 2016 acesta ar fi candidat la fotoliul de primar al comunei Șieu Măgheruș din partea PMP.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. :))) bună rău asta!!!!
    Bănuiesc ca acest mesaj este o directa în fata către bărbații însurați cu care și-a tras-o fatuca asta!!!
    Aia stau cu morcovu’ în cur acum!!! Nu Ghinet!!!!
    Curva atâta știe… Scandal, agresivitate, badaranism, tiganeala… din astea… Ar fi buna și ea de consiliera a primarelului… Dar stai, asta are una… consiliera, mai tânără e adevărat, dar agresiva și aia…. și e doar inceputul🤣😇

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...