-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Ancuța Cârcu primește înapoi laptopurile, telefoanele și jucăriile copilului, confiscate. Rămân la oamenii legii banii și bijuteriile

Ancuța Cârcu primește înapoi o parte din bunurile confiscate de procurori. Este vorba despre mai multe laptopuri, telefoane, acte și..jucăriile copilului. La procurori rămân însă banii și bijuteriile confiscate.

Potrivit clujust.ro, procurorii au restituit o parte din obiectele ridicate cu ocazia percheziției domiciliare la Ancuța Cârcu. Excepție fac bunurile care fac obiectul măsurilor asiguratorii și a telefonului personal, care este considerat probă în dosar.

Este vorba mai exact de șapte laptopuri, pe care nu s-a găsit nimic incriminator, șase telefoane mobile, acte și jucăriile copilului Ancuței. La achetatori rămân banii și bijuteriile.

De asemenea, Tribunalul Cluj a anulat o hotărâre a Judecătoriei Turda, care-i cerea Ancuței Cârcu să poarte brățară electronică. Aceasta este cercetată sub control judiciar.

Vă reamintim faptul că procurorii au pus sechestru pe 8.310 euro și 815 lire sterline. Ancuța Cârcu a rămas și fără bijuterii și ceasuri, despre care procurorii spun că au fost cumpărate din banii obținuți prin practicarea prostituției.

Ancuța Cârcu a apărut într-un dosar de prostituție, instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, cu ramificații în Tenerife. Mai multe personaje din Turda duceau fete să practice prostituția în mai multe țări din Europa, printre care și Spania, în special Tenerife.

Aceasta a fost arestată la începutul lunii martie, fiind cercetată că ar fi înlesnit practicarea prostituției. Mai multe fete ar fi practicat prostituția în clubul administrat de Ancuța Cârcu.

Mai puteți citi pe această temă:

Ancuța Cârcu a rămas fără bijuterii și aproape 10.000 de euro. Procurorii au pus sechestru

Ancuța Cârcu, eliberată din arest. Va fi cercetată sub control judiciar

Ancuța Cârcu vrea să doneze lenjerie de pat și detergenți Arestului de la poliția bistrițeană

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...