10 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Andrei Bindea, tipul care face buchete de flori cu efect de…WOW

Buchete uriașe, unice, inedite, gândite special pentru fiecare destinatar și care, inevitabil, te emoționează și te fac să exclami: WOW! Senzațional buchet! Buchetele de flori cu efect de WOW chiar există, se fac în Florăria Andora, ajung ORIUNDE în județ și au efect de WOW, garantat. Andrei Bindea este artistul care le-a inventat și, n-o să vă vină să credeți, dar inspirația i-a venit în timpul pandemiei, când doar frumusețea florilor mai reușea să însenineze zilele și să pună zâmbete pe fața oricui le privea. 

Andrei Bindea este floristul creativ din spatele buchetelor imense cu efect de WOW și managerul Florăriei Andora, deschisă în urmă cu 13 ani. Nu și-ar fi închipuit vreodată că va ajunge să lucreze și să fie fericit jucându-se cu florile. Astăzi, fiecare buchet de flori primit cu exclamația WOW îi aduce fericirea, iar încântarea de pe chipul clienților îi stimulează creativitatea fără limite când e vorba de flori și de a le aranja. 

“Cu aceleași flori poți să scoți un buchet banal sau unul senzațional. Am preferat mereu ceva senzațional, care să creeze emoție. Știi, eu vreau să te fac să te uiți la buchet. Să admiri fiecare floare, să îți stârnesc bucuria, să văd entuziasmul de pe chipul celei care îl primește. E un sentiment neprețuit pe care îl trăiesc în fiecare zi, iar asta mă face fericit”, a declarat Andrei Bindea pentru Bistrițeanul.ro.

A ajuns în acest business oarecum din întâmplare. Și-a făcut împreună cu soția lui, în urmă cu vreo 15 ani, o firmă de organizări evenimente, printre primele din județ. Nu cunoșteau mai nimic despre flori, dar, cum trecuse moda baloanelor și începuseră să se ceară aranjamente de flori, s-au pus pe treabă. La un moment dat s-au gândit să valorifice florile care le rămâneau după ce creau decorurile de evenimente și așa a luat ființă, în urmă cu 15 ani, Florăria Andora, din Beclean.

Nu e beclenar care să nu-i cunoască și care să nu fi luat măcar o dată în viață flori de la ei. Au organizat peste o mie de evenimente în tot județul, iar felul lor unic de a aborda organizarea unui eveniment i-a făcut să fie tot mai cunoscuți și solicitați. Pentru Andrei aranjamentele florale trebuiau să aibă același efect indiferent de bugetul clientului, să se armonizeze perfect cu personalitatea celor din centrul evenimentului, dar și cu locația. Pe scurt, a ajuns să fie un profesionist căutat pentru originalitatea și stilul inconfundabil, iar astăzi este recunoscut ca un talentat designer de evenimente, dar și wedding planner-ul de care ai nevoie dacă vrei ca totul să fie impecabil în cele mai importante evenimente din viață.

Pandemia care ne-a dat viețile tuturor peste cap nu a reușit însă să-i limiteze creativitatea inepuizabilă. Fix în timpul pandemiei i-a venit ideea de a face buchete de flori cu efect de WOW.

Florile se fac cadou în fiecare zi, dar măcar să impresioneze, să creeze emoții, să te facă să exclami WOW!

Nu i-a fost greu. Experiența, sutele de ore de instruire dedicate studiului aranjării florilor cu cei mai buni artiști floriști din lume, florile de calitate și un entuziasm infinit în a testa limitele creativității și gata: buchetele cu efect de WOW au început să plece spre clienți chiar din timpul stării de urgență, în tot județul! Clienții săi au fost cuceriți imediat de buchetele WOW și nu e zi în care să nu le livreze. A făcut sute de buchete până acum și niciunul nu seamănă cu altul.

Nu știu niciodată cum va arăta la final buchetul, florile pe care folosesc mă inspiră, la fel ca și perfecțiunea lor sau un element imperfect, precum o tijă curbată, care mă face să duc buchetul într-un anumit fel” – spune Andrei.

De-a lungul anilor, Andrei Bindea a dezvoltat o relație specială cu clienții săi, mai ales cu domnii, pe care un buchet de flori reușit îi poate scoate din orice încurcătură sau le poate aduce atenția persoanei iubite. Andrei are o bază de date care îl ajută să le amintească clienților de aniversările importante, tot din ea știe care sunt florile preferate ale partenerelor, dar și genul de buchete pe care îl preferă clienții, bugetul alocat, etc. De altfel, Andrei nu se apucă niciodată de un buchet de flori până nu cunoaște preferințele destinatarei, culorile și florile preferate, dar și ocazia cu care sunt oferite. Din punctul său de vedere astfel de detalii contează foarte mult, iar faptul că ești atent la ele va face diferența și va crea emoția care trebuie să fie atașată fiecărui buchet de flori.

Fiecare buchet de flori cu efect de WOW este livrat cu o garanție a satisfacției de 300 la sută: dacă buchetul nu vă place 100% primiți banii înapoi, 100% păstrați buchetul inițial și 100% vă va fi livrat alt buchet!

Pregătirea unui buchet de flori începe cu câteva ore înainte, cu hidratarea florilor, pentru care Andrei are secretele sale, care le fac să-și păstreze prospețimea mult timp. Florile sunt livrate având la bază un recipient cu apă, astfel încât pot aștepta liniștite să ajungă în brațele fericitei pentru care s-a comandat un buchet de flori cu efect de WOW.

Dacă ajungeți prin Beclean, Florăria Andora este chiar în mijlocul orașului, în Piața Libertății, nr. 17, lângă Banca Transilvania. Iar dacă dați un Like paginii de Facebook Floraria Andora ( cu același nume o găsiți și pe Instagram), puteți admira în fiecare zi creațiile lui Andrei Bindea și să le comandați, în orice colț al județului ați dori să fie livrate. Atunci când vreți să impresionați cu un buchet de flori cu efect de WOW trebuie doar să sunați sau trimiteți un mesaj prin WhatsApp la numărul 0740588661 și Andrei se va ocupa de tot.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...