-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Aparate noi de ventilație pulmonară la Spitalul Județean. O parte vor ajunge la nou-născuți

12 aparate de ventilație pulmonară noi au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Aparatele au fost produse de către General Electric și vor ajunge la Unitatea de Primiri Urgențe, Boli Infecțioase și Neonatologie.

Aparatele nou nouțe au fost achiziționate în cadrul unui proiect care a valorat peste 38 de milioane de lei. El este destinat creșterii capacității Spitalului Județean de a gestiona criza de Coronavirus.

În scurt timp, conform managerului Gabriel Lazany, vor intra în dotarea secțiilor UPU, Boli Infecțioase și Neonatologie. Ele vor servi pacienților cu diferite afecțiuni pulmonare și cu deficiențe de respirație.

„12 aparate pentru ventilație pulmonară General Electric au fost livrate și puse în funcțiune la spitalul județean în această săptămână. Ele vor intra în dotarea secțiilor UPU, Boli infecțioase și Neonatologie. Achiziția a fost realizată în cadrul proiectului „Creșterea capacității Spitalului Județean de Urgență Bistrița de gestionare a crizei sanitare COVID-19” în valoare de 38.174.261,90 lei, realizat cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență, Gabriel Lazany.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: