7.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Aparatul și implantul dentar: Ce sunt și când ai nevoie de acestea?

Foarte multe persoane apelează în ziua de astăzi la un aparat dentar pentru că acesta este tratamentul adecvat pentru mai multe afecțiuni medicale. Aparatul dentar corectează anomaliile dento-maxilare și rezolvă atât problemele funcționale, cât și pe cele estetice.

Aparatul dentar – ce este și când trebuie montat?

Rolul principal este de a repoziționa normal dinţii definitivi. Atunci când dinții sunt perfect aliniați, aceștia se curăță mult mai uşor, ceea ce împiedică apariția cariilor dentare şi menține sănătatea orală.

Beneficiază de un tratament ortodontic cu un aparat dentar pentru a te bucura din nou de un zâmbet frumos. Acesta are un impact vizibil asupra aspectului general al feței, îmbunătățind în mod vizibil estetica.

Aparatul dentar reprezintă cea mai bună alternativă pentru a salva dinții poziționați incorect pe arcada dentară. Medicul ortodont este în măsură să ofere un tratament unic, personalizat pentru fiecare caz în parte. Purtarea aparatului dentar corectează poziția dinților, îmbunătățește funcționalitatea dentară, precum și masticația, împiedicând astfel uzura excesivă a dinților.

Când trebuie luat în vedere montarea unui implant dentar?

Specialiștii recomandă ca atunci când începi să-ți pierzi unul sau mai mulți dinți naturali, să apelezi la implanturile dentare. Acestea ajută la înlocuirea rapidă a dinților lipsă și sunt foarte rezistente. Dacă nu ai decis să-ți faci un implant dentar, cu timpul, o să observi că dinții vecini au tendința de a se înclina pentru a acoperi spațiul rămas gol. Acest lucru poate duce la modificarea mușcăturii și la apariția altor probleme. Pierderea dinților naturali face ca volumul osului maxilarului să scadă în mod evident, de aceea implanturile dentare reprezintă soluții extrem de eficiente.

Inserarea implanturilor se face cu o foarte mare precizie, cu ajutorul unei aparaturi moderne. Intervenția chirurgicală durează câteva ore și se face cu anestezie. Această procedură se realizează doar în cadrul unei clinici specializate care îți garantează calitatea serviciilor medicale. În acest fel, vei beneficia de un plan de tratament personalizat și costuri foarte bune.

Cu ajutorul echipamentelor de ultima generație, se pot realiza orice fel de lucrări, indiferent de gradul de complexitate al acestora. Medicii specialiști îți răspund rapid la toate întrebările legate de planul de tratament și ți se pun la dispoziție toate detaliile. În plus, stomatologul va fi alături de tine în fiecare etapă a tratamentului, dând dovadă de profesionalism, transparență și siguranță. O relație bazată pe încredere și grijă față de pacient îți asigură pe deplin reușita.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...