25.1 C
Bistrița
vineri, iulie 12, 2024

Aproape 30 de bistrițeni au ajuns la spital cu fracturi sau luxații, săptămâna trecută

Gerul și viscolul s-au abătut asupra țării noastre, favorizând formarea gheții. La UPU au ajuns, săptămâna trecută, aproape 30 de bistrițeni, cu fracturi sau luxații.

România a fost cuprinsă de un val de aer siberian, așa că vremea s-a răcit brusc. A nins, a viscolit și a înghețat.

Municipalitatea a scos cele două utilaje de deszăpezire trotuare, curățând unele zone. Tototdată, administrația locală a cerut proprietarilor de case și agenților economici să curețe în fața proprietăților lor.

Până acum, polițiștii locali verificau dacă trotuarele sunt curate.

„Acum, suntem sub coordonarea IPJ BN. Ne ocupăm de lucruri care țin strict de pandemie. Mai verificăm din sesizările de pe City Health. Dar anul acesta nu am avut o acțiune specifică de verificare a trotuarelor, dacă acestea sunt curățate, așa cum făceam în alți ani”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, șeful Poliției Locale Bistrița, Florin Frandeș.

Pe City Health nu au fost înregistrate sesizări cu privire la trotuare sau zone din preajma centrelor comerciale care să nu fi fost curățate.

Totuși, aproape 30 de bistrițeni au ajuns la spital cu fracturi sau luxații, săptămâna trecută.

„Nu am avut cazuri de degerături în intervalul 8 – 14 februarie. Totuși, am avut 28 de cazuri de pacienți care s-au prezentat cu fracturi sau cu luxații”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al SJUB, Florin Lazăr.

Vremea se menține rece astăzi și mâine, urmând ca de miercuri să se mai… îmbuneze.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...