10 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

BN: 8.500 de bistrițeni depistați cu COVID, de la începutul pandemiei. Azi- 252 cazuri active

De la începutul pandemiei, 8.500 de bistrițeni au fost depistați pozitiv la testarea COVID. Astăzi, conform informării oficiale, sunt 252 de cazuri active, din care 54 sunt izolați în spital.

În ultimele 24 de ore s-au efectuat, la nivelul județului, 31 de teste rapide, unul fiind pozitiv.

Totuși, la actualizarea datelor, în urma anchetelor epidemiologice, a reieșit că în weekend se infectaseră și un elev și un cadru didactic- dar care nu participaseră la cursuri, dar și un angajat al unui agent economic și trei angajați ai Consiliului Județean.

Situația epidemiologică la nivelul județului Bistrița-Năsăud, astăzi, 15.02.2021, este următoarea:

  • 8.500 cazuri confirmate de CoVid-19;
  • 252 cazuri active (dintre care 54 izolați în spital)
  • 392 decese;
  • 739 persoane în carantină;
  • 10.128 doze vaccinuri aduse până în prezent, 9.473 doze administrate;
  • 190 doze administrate ieri, 14 februarie, dintre care 12 doza 1 și 178 rapel.

Incidența cazurilor COVID la nivelul fiecărui oraș sau a fiecărei comune, aici:

 

Până astăzi, 15 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 763.294 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

709.520 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.331 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 19.445 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.