10.9 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

Aquabis: Avarie, pe strada Cerbului din Bistrița, în Susenii Bârgăului și Maieru

O avarie a fost semnalată în Susenii Bârgăului și în Maieru, astăzi, 19 august 2021, anunță Aquabis. Localnicii vor rămâne fără apă potabilă pentru câteva ore.

Astăzi, 19 august 2021,  între orele 13:30 – 19:00, se va sista  TOTAL furnizarea apei potabile în Bistrița, pe strada Cerbului și străzile adiacente.

În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

între orele 09:30 – 13:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Susenii Bârgăului, pe strada Calea Transilvaniei.

În acest interval orar se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei. 

Tot azi, între orele 09:45 – 15:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile și în localitatea Maieru, pe strada Ulița Mare.

În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

*****

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....