12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Aquabis: Precizări în legătură cu întreruperile de apă din Telciu și Telcișor

Referitor la întreruperile de apă din localitățile Telciu și Telcișor din data de 6, 7, respectiv 8 iulie, Aquabis S.A. vă aduce la cunoștință o serie de evenimente care au condus la această situație:

Începând cu data de 06.07.2021 nivelul de apă din rezervorul de acumulare din Telciu a început să aibă o scădere bruscă fără motiv. Reprezentanții secției apă-canal Năsăud s-au deplasat imediat în teren, însă nu au descoperit nici o defecțiune pe rețeaua de distribuție care să explice scăderea bruscă de apă din rezervor.

În data de 07.07.2021 Stația de Tratare din Telcișor a intrat în avarie lipsă apă brută, ca atare au urmat verificări în urma cărora s-a descoperit o vană închisă la punctul de captare ceea ce a redus semnificativ intrarea apei în Stația de Tratare.

În data de 08.07.2021, în urma sesizărilor telefonice cu privire la lipsa apei, reprezentanții secției apă-canal Năsăud s-au deplasat din nou în teren și în urma discuțiilor purtate cu vice-primarul din localitate, au fost informați cu privire la faptul că în zona Școlii Telcișor (Valea Poieni) în aval de rezervoarele de acumulare ar fi o persoană care în nenumărate rânduri a închis o vană de distribuție, vană ce oprește alimentarea cu apă din localitatea Telciu în totalitate. Deplasarea la locația respectivă a confirmat cele spuse, astfel că în urma deschiderii vanei respective localitatea a fost realimentată cu apă.

Aquabis S.A. a sesizat organele competente vizavi de situația descrisă pentru luarea măsurilor corespunzătoare.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: