-8.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

PNL se pregătește de alegeri… în prezența lui Ludovic Orban. CINE se bate pentru fotoliul de președinte:

PNL Bistrița-Năsăud își alege mâine președintele. Doar doi candiați s-au înscris în cursă, unul dintre ei fiind tocmai primarul Bistriței și președintele în exercițiu, Ioan Turc.

Mâine, PNL Bistrița-Năsăud își alege președintele. La alegeri vor fi prezenți fostul premier și președinte al PNL Ludovic Orban, dar și Raluca Turcan (ministrul Muncii), Adrian Oros (ministrul Agriculturii) sau Lucian Bode (ministrul MAI).

Și-au depus candidaturile pentru fotoliul de președinte primarul Ioan Turc, care este și președinte în exercițiu și Sorin Mititean  – primarul comunei Șieu Măgheruș. Deși era vorba ca printre candidați să se numere și deputatul și secretarul general al PNL Robert Sighiartău, acest lucru nu se întâmplă.

Funcția de prim-vicepreședinte este vizată de prefectul Stelian Dolha sau primarul comunei Chiochiș Vasile Silași. De asemenea mai vor această funcție primarul Năsăudului Dorin Vlașin și consilierul județean Ioan Zăgrean.

Foto: Arhivă

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Robi nu are sens sa se agite pentru functii d-astea de doi bani dintr-un judet care e vai de mama lui.
    Pentru el se pregateste postul de ministru de finante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...