1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

PNL se pregătește de alegeri… în prezența lui Ludovic Orban. CINE se bate pentru fotoliul de președinte:

PNL Bistrița-Năsăud își alege mâine președintele. Doar doi candiați s-au înscris în cursă, unul dintre ei fiind tocmai primarul Bistriței și președintele în exercițiu, Ioan Turc.

Mâine, PNL Bistrița-Năsăud își alege președintele. La alegeri vor fi prezenți fostul premier și președinte al PNL Ludovic Orban, dar și Raluca Turcan (ministrul Muncii), Adrian Oros (ministrul Agriculturii) sau Lucian Bode (ministrul MAI).

Și-au depus candidaturile pentru fotoliul de președinte primarul Ioan Turc, care este și președinte în exercițiu și Sorin Mititean  – primarul comunei Șieu Măgheruș. Deși era vorba ca printre candidați să se numere și deputatul și secretarul general al PNL Robert Sighiartău, acest lucru nu se întâmplă.

Funcția de prim-vicepreședinte este vizată de prefectul Stelian Dolha sau primarul comunei Chiochiș Vasile Silași. De asemenea mai vor această funcție primarul Năsăudului Dorin Vlașin și consilierul județean Ioan Zăgrean.

Foto: Arhivă

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Robi nu are sens sa se agite pentru functii d-astea de doi bani dintr-un judet care e vai de mama lui.
    Pentru el se pregateste postul de ministru de finante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...