26.4 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

Aquabis: Șapte localități din județ, fără apă potabilă pentru câteva ore

Șapte localități din județ rămân astăzi, 22 iunie 2021, fără apă potabilă pentru câteva ore – anunță Aquabis.

Astăzi, 22 iunie 2021, între orele 09:45 – 12:30, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Anieș, pe strada Coloniei. 

În acest interval orar se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

Datorită unei avarii accidentale pe conducta de aducțiune, șase localități din Bistrița-Năsăud au rămas fără apă potabilă începând de ieri seară, de la orele 20:30.

S-a sistat total apa potabilă în localitățile Jelna, Budacul de Jos, Simionești și Monariu. Parțial apa potabilă se va sista și în Satu Nou și Pietriș.

Apa potabilă se va relua astăzi, 22 iunie 2021, orele 15:00.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: