8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Aquabis: Se sistează apa, astăzi, în Rebrișoara

Astăzi, 20 noiembrie 2019, de la ora 08:30 până la ora 20:00 este sistată TOTAL  furnizarea apei potabile în localitatea Rebrișoara. Vor fi afectate strada Morii și străzile adiacente.

În acest interval se vor executa unele lucrări de remediere a unei defecțiuni apărute pe rețeaua de apă.

Tot astăzi, de la ora 12:00 până la ora 16:00, se sistează TOTAL furnizarea apei potabile în localitățile Năsăud (pe strada George Coșbuc) și Salva. În acest interval se vor executa unele lucrări de remediere a unei defecțiuni apărute pe rețeaua de apă.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Pentru acest fapt, consumatorii din Rebrișoara afectați de această măsură sunt rugați ca – înainte de consum – să lase apa să curgă câteva minute pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.
Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi  0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.