19.1 C
Bistrița
vineri, iulie 30, 2021

FOTO Confort sporit pentru pacienții Spitalului Județean. Perioada paturilor secod-hand se încheie!

Spitalul Județean de Urgență Bistrița a început achiziționarea de paturi noi, până acum bazându-se mai mult pe mobilier medical second-hand. Printre facilitățile oferite de noile paturi se numără și posibilitatea luării mesei la pat.

Bolnavii care ajung la Spitalul Județean de Urgență vor avea parte de mai mult confort. Asta pentru că unitatea medicală renunță încet, încet la mobilierul second-hand și achiziționează paturi noi.

Printre facilitățile oferite de noile paturi se numără posibilitatea luării mesei la pat. Investiția este suportată din bugetul Consiliului Județean.

„Perioada de second hand a spitalului județean se apropie de sfârșit. A început livrarea primelor paturi și noptiere din cele 270 care alcătuiesc primul lot de mobilier medical. Noile paturi oferă pacienților confort sporit și siguranță, iar noptierele oferă facilități de servire a mesei la pat”, a precizat managerul Spitalului Județean de Urgență, Gabriel Lazany.

Foto: Gabriel Lazany

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...