2.8 C
Bistrița
marți, septembrie 21, 2021

INCREDIBIL: Prostituție la un hotel din Bistrița! Patronul unității de cazare, acuzat de proxenetism

Mai bine de 50 de polițiști au descins la un hotel din Bistrița, vizând o rețea de prostituție. Acuzat de proxenetism este tocmai patronul unității de cazare, care ar fi instruit inclusiv personalul hotelului să ascundă ce se întâmplă.

Acțiunea vizează un dosar penal de proxenetism și a implicat peste 50 de polițiști, care au luat la puricat ieri un hotel din Bistrița. Culmea, administratorul hotelului nu doar că știa ce se întâmplă, ci chiar favoriza practicarea prostituției. Recepționerii hotelului știau despre tarifele practicate de prostituate și erau instruiți să nu le denunțe la poliție.

„Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că un bărbat de 61 ani, din Bistrița, în calitate de administrator al unui hotel din Bistrița, ar fi înlesnit practicarea prostituției, prin punerea la dispoziție a camerelor hotelului unor femei care practică prostituția, fără a le înregistra în registrul de evidență a persoanelor cazate. Totodată, în cursul anului 2019, o femeie în vârstă de 55 de ani, în calitate de director al aceluiași hotel, ar fi tolerat și facilitat practicarea prostituției în incinta unității de cazare, în sensul că ar fi instruit recepționerii cu privire la tarifele practicate și nu ar fi denunțat practicarea prostituției în incinta hotelului către autorități”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ BN.

În cadrul perchezițiilor de ieri, de la hotel au fost ridicate mai multe înscrisuri și au fost depistate două persoane care se aflau sub influența substanțelor psihoactive. În acest caz a mai fost întocmit un dosar penal înaintat către DIICOT BN.

Au fost audiate 25 de persoane și au fost reținuți, pentru 24 de ore, administratorul și directorul hotelului. Cei doi sunt cercetați pentru proxenetism și vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....