4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Aquabis: Se sistează apa azi, în Viişoara, pe DN17…! Alte patru localităţi, afectate

Astăzi, 16 august 2019, de la ora 09:50 până la ora 18:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în Viișoara DN 17 – în zona Gomar LUX. Măsura este necesară pentru remedierea unei defecțiuni.

Tot astăzi, 16 august 2019 de la ora 10:00, până mâine, 17 august 2019 la ora 18:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitățile Monariu şi Simioneşti.

Măsura este necesară pentru remedierea unei defecţiuni apărute pe reţeaua de distribuţie a apei.

De la ora 12:40 până la ora 20:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile şi în localităţile Dorolea şi Valea Poienii, pentru remedierea unei defecțiuni.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de această măsură sunt sfătuiţi ca – înainte de consum – să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul  apărut în acest interval.
Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi  0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.