4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Aquabis: Se sistează apa în Bistrița Bârgăului și Târlișua

Se sistează apa în Bistrița Bârgăului astăzi, 1 februarie 2021, anunță Aquabis. În zonă s-a produs o avarie accidentală. Probleme, și în Târlișua:

Datorită unei avarii accidentale pe conducta de aducțiune a apei potabile din Bistrița Bârgăului, se va sista – TOTAL – furnizarea apei, în localitatea Bistrița Bârgăului, astăzi, 01 februarie 2021, de la ora 10:30 până la ora 19:00.

Tot astăzi, 1 februarie 2021, de la ora 16.30 până mâine, 2 februarie 2021 la ora 12.00, se va sista TOTAL furnizarea  apei în localitatea Târlișua.

Vor fi afectate strada Izvorului și străzile adiacente. Măsura este necesară pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua de distribuție a apei potabile.

Din cauza unor lucrări efectuate pe rețeaua de aducțiune, la reluarea furnizării apei în localitățile Rusu Bârgăului, Susenii Bârgăului și Mijlocenii Bârgăului se resimte o ușoară  turbiditate în seara de 1 februarie 2021.

Acest aspect va persista, posibil, până marți – 2 februarie 2021, orele 12.00. De aceea, VĂ  RUGĂM  LĂSAȚI  APA  SĂ  CURGĂ  CÂTEVA  MINUTE  PENTRU LIMPEZIRE.

*****

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii). Datorită acestui fapt, locuitorii afectați de această măsură sunt rugați ca – înainte de consum – să  lase apa să curgă câteva minute pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul  apărut în acest interval.   Telefon Dispecerat – 0263 / 213.117 şi  0372 / 74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!