6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

A murit bebelușul ajuns în stare gravă la spital în urma botezului

Bebelușul de doar 6 săptămâni care a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost scufundat  la botez de trei ori în cristelniță s-a stins luni dimineață. Părinții acuză preotul de cele întâmplate.

Tragedia s-a petrecut duminică, la o biserică din Suceava. Micuțul care avea doar 6 săptămâni a fost scufundat de preot de trei ori în cristelniță, la botez. Acesta a închițit multă apă în timpul scufundărilor și a intrat în stop cardio-respirator chiar în biserică.

Disperați, părinții au sunat la 112, iar un echipaj medical i-a făcut bebelușului resuscitare în biserică. Medicii au reușit să îi repornească inima bebelușului, însă acesta a ajuns la spital în stare gravă, intubat și ventilat mecanic.

Din nefericire, medicii au fost nevoiți să declare decesul în această dimineață, în jurul orei 06:00. Potrivit Antena 3, părinții îl acuză pe preot, care nu ar fi ținut cont de faptul că micuțul plângea și l-a băgat de trei ori în apă. Medicii confirmă faptul că bebelușul a înghițit multă apă.

Poliția a început cercetările imediat după incident, fiind deschis un dosar penal inițial pentru vătămare corporală din culpă, iar ulterior pentru ucidere din culpă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: