5.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

AQUABIS: Se sistează apa potabilă în Năsăud. Fără apă, mâine, în Beudiu și Vița

Aquabis anunță întreruperea furnizării apei, astăzi,12 Februarie 2024, începând cu ora 09:00 până la ora 14:00 (estimativ), în localitatea Năsăud.

Vor fi afectate, pe străzile Tănase Tudoran, Găgi, Nicolae Drăgan, Vasile Petri și Emil Rebreanu – total.

Măsura este necesară pentru remedierea unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei potabile.

„În contextul proiectelor de investiții care sunt implementate la momentul actual, Aquabis anunță abonații din localitățile Beudiu și Vița că firma prestatoare va efectua lucrări de racordare a apometrelor inteligente de apă.

Prin urmare, pentru efectuarea acestor lucrări suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei potabile total mâine, 13 februarie, în intervalul orar 09:00 – 17:00 (estimativ)”, anunță Aquabis.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm faptul că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată și este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate. Din acest motiv, în unele situații anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității), fapt pentru care înainte de consum, vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval.

Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon: 0263213117 și 0372742478.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: