18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

AQUABIS: Se sistează apa potabilă în Năsăud. Fără apă, mâine, în Beudiu și Vița

Aquabis anunță întreruperea furnizării apei, astăzi,12 Februarie 2024, începând cu ora 09:00 până la ora 14:00 (estimativ), în localitatea Năsăud.

Vor fi afectate, pe străzile Tănase Tudoran, Găgi, Nicolae Drăgan, Vasile Petri și Emil Rebreanu – total.

Măsura este necesară pentru remedierea unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei potabile.

„În contextul proiectelor de investiții care sunt implementate la momentul actual, Aquabis anunță abonații din localitățile Beudiu și Vița că firma prestatoare va efectua lucrări de racordare a apometrelor inteligente de apă.

Prin urmare, pentru efectuarea acestor lucrări suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei potabile total mâine, 13 februarie, în intervalul orar 09:00 – 17:00 (estimativ)”, anunță Aquabis.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm faptul că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată și este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate. Din acest motiv, în unele situații anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității), fapt pentru care înainte de consum, vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval.

Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon: 0263213117 și 0372742478.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: