6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

FAKE NEWS: Locuitorii de la ANL-urile din Viișoara scapă de noroi. Autoritățile montează linoleu in jurul blocurilor!

Impresionați până la lacrimi de pozele apărute pe pagina de Facebook Bistrițeanul.ro, autoritățile locale arată că au suflet. Au determinare și voință. Astfel, au demarat o amplă acțiune de montare a circa 300 mp de linoleum, pentru a-i feri pe oameni de noroi.

Fapte, nu vorbe! Linoleumul ăsta, deși de ultimă generație, e ceva provizoriu. În vară montăm gresie și vom instala și sistem de încălzire în pardoseală.

Noroiul este de domeniul trecutului ! Să privim înspre viitor încrezători dar și cu papucii curați și tălpile încălzite! Acel noroi e de pe vremea vechii administrații acolo, dar iată! Reparăm noi după ei, din nou!”, se transmite într-un comunicat oficial.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: