18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Aquabis: Stradă din Bistrița, fără apă potabilă, pentru câteva ore

O stradă din Bistrița rămâne astăzi, 22 aprilie 2021, fără apă potabilă, pentru câteva ore – anunță Aquabis. La Sângeorz Băi, pe străzile Ghioceilor, Primăverii și Ulmului se sistează furnizarea apei TOTAL, de pe conducta veche.

Astăzi, 22 aprilie 2021, între orele 10.45 – 15.00, se va sista – TOTAL – furnizarea apei potabile în municipiul Bistrița, pe strada Viitorului.

În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei defecțiuni aparute pe distributie a apei potabile.

Tot astăzi, 22 aprilie 2021, ca urmare a lucrărilor la infrastructura drumului din localitatea Sângeorz Băi, pe străzile Ghioceilor, Primăverii și Ulmului se sistează furnizarea apei TOTAL, de pe conducta veche. Va rămâne în funcțiune doar conducta noua.

*****

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!