22.3 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Asta da! Radu Moldovan a ajuns șef și la PSD Satu Mare

Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a ajuns șef și la PSD Satu Mare, primind misiunea de a face liniște și ordine în județul vecin. Politicianul bistrițean a fost numit președinte interimar în organizația județeană Satu Mare „pentru a stabili un echilibru” și pentru a pregăti alegerile interne.

Gazeta de Nord Vest relatează despre ședința informală a PSD Satu Mare de vineri, o ședință la care a participat conducerea națională a PSD.

Radu Moldovan a fost numit președinte interimar al PSD Satu Mare. 

La ședința de vineri au fost prezenți Marcel Ciolacu, președintele PSD, secretarul general al PSD, senatorul Paul Stănescu, prim-vicepreședintele PSD, senatorul Gabriela Firea, senatorul Vasile Dîncu (președintele Consiliului Național al PSD), Victor Negrescu (vicepreședinte PSD și europarlamentar), dar și Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. 

Radu Moldovan este și vicepreședinte al partidului la nivel național, dar și coordonator pe Nord -Vest-ul României al PSD.

Noua funcție a lui Radu Moldovan vine cu o serie de obligații. Acesta are sarcina de a pregăti alegerile județene din cadrul PSD Satu Mare. De asemenea, i s-a încredințat misiunea de „a oferi un echilibru organizației județene”, scriu cei de la Gazeta de Nord-Vest. S-a ajuns la concluzia că „este nevoie de liniște în cadrul organizației județene și s-a cerut în mod ferm să se termine cu atacurile în presă în interiorul partidului”.

Detalii suplimentare – AICI

Foto @ Gazetanord-vest.ro

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...