23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

EXCLUSIV: Mutare surpriză în echipa lui Turc! Cel mai performant funcționar din județ îi ia locul fostului primar Moldovan

Echipa de consilieri a primarului Turc s-a întregit, după plecarea lui Vasile Moldovan. Locul fostului primar al Bistriței a fost luat de cel mai performant funcționar al județului: Mica Oprea.

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a rămas fără unul dintre consilierii personali, după ce fostul primar, Vasile Moldovan, s-a retras.

În  locul vacant, edilul a făcut, se poate spune, cea mai bună „achiziție”. Acesta a reușit să-și întregească echipa cu „doamna de fier a administrației bistrițene, cel mai performant funcționar al județului”.

De mâine își va începe activitatea, în echipa de consilieri, domnișoara Mica Oprea. Aceasta îi va lua locul domnului Vasile Moldovan, care s-a retras din proprie inițiativă din această funcție”, a declarat în exclusivitate, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Turc.

Astfel, echipa de consilieri a primarului are PATRU membri.

Indiferent de câți spun unii sau alții, că am cinci, că am șapte consilieri, eu îi las să spună. Am DECÂT  –  vorba bucureștenilor – patru consilieri personali: Adelina Cozma, Raul Ciprian, Florin Aluaș și, de mâine, domnișoara Mica Oprea”, a concluzionat primarul Ioan Turc.

Despre domnișoara Mica Oprea puteți afla mai multe din materialele de mai jos:

VIDEO – Mica Oprea, doamna de fier a administrației din Bistrița. „Numai pompier n-am fost, în rest, le-am făcut pe toate. Am rezolvat tot ce s-a putut rezolva”

VIDEO – Mica Oprea, fost secretar al municipiului: „Primăria nu este un loc din care îți iei salariul. Este o misiune”

Despre ceilalți consilieri ai primarului Ioan Turc puteți citi aici:

ZVONOTECĂ: S-a pus Turc pe treabă! Și-a angajat 4 (PATRU) consilieri, toți unul și unul: unul de la PSD, unul fost primar, unul șofer în campanie, unul șeful postacilor din campanie

SURPRIZĂ: Ioan Turc și-a luat al cincilea consilier! Fiica unui fost șef din SRI

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...