18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Atacatorul de la Ciceu Giurgești a fost prins. Polițiștii îl căutau de seara trecută

Bărbatul de 40 de ani care a înjunghiat aseară un consătean în Ciceu Giurgești a fost prins. Acesta și-a lăsat victima într-o baltă de sânge și s-a făcut nevăzut, fiind reperat abia astăzi de către polițiști.

Abia astăzi au reușit polițiștii să îl prindă pe individul din Ciceu Giurgești care și-a înjunghiat consăteanul. Aseară, după ce a băgat cuțitul de trei ori în bărbatul de 34 de ani cu care s-a intersectat la barul din localitate, agresorul s-a făcut nevăzut. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Victima sa a fost lăsată într-o baltă de sânge, cu trei plăgi înjunghiate, două în zona abdominală și abdominalo-toracică și una în zona brațului. Bărbatul a fost transportat de către un echipaj medical la Spitalul Orășenesc Beclean, de unde, mai apoi a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari, victima este în stare stabilă hemodinamic și respirator, plăgile nepunându-i viața în pericol.

Agresorul este cunoscut ca fiind un personaj violent, mai ales atunci când consumă băuturi alcoolice. Aseară, acesta s-a arătat deranjat de câteva comentarii făcute de bărbatul de 34 de ani și l-a atacat cu cuțitul, fără să ezite.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!