11.2 C
Bistrița
marți, mai 30, 2023

Beție lăsată cu tentativă de omor la Ciceu Giurgești !

Un conflict mai vechi și mai multe pahare cu alcool au fost la un pas să ducă la o tragedie în această seară în localitatea Ciceu Giurgești. Un bărbat l-a atacat pe altul cu un cuțit, rănindu-l destul de serios. Incidentul s-ar fi petrecut chiar în barul din localitate.

Incidentul a avut loc în această seară, în localitatea Ciceu Giurgești. Din primele informații rezultă că un bărbat de 34 de ani a început să se ia la harță cu un alt consătean de 40 de ani. Totul s-ar fi petrecut în barul din localitate.

Paharele cu băutură și un conflict mai vechi, l-au determinat pe unul dintre ei să scoată un cuțit și să-l atace pe celălalt. Surse Bistrițeanul.ro spun că bărbatul a fost rănit în zona abdominală și a brațului.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, stabilizat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

„Poliția a fost sesizată despre faptul că în localitatea Ciceu Giurgești ar fi izbucnit un conflict între un bărbat de 34 de ani și unul de 40 de ani, ambii din localitate, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri. În urma acestui conflict, bărbatul de 34 de ani ar fi fost rănit, prezentând plăgi înjunghiate cu un obiect ascuțit”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În acest moment, polițiștii se află la fața locului și efectuează cercetări. Se pare că bărbatul rănit, de etnie romă, este în stare stabilă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...