11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Beție lăsată cu tentativă de omor la Ciceu Giurgești !

Un conflict mai vechi și mai multe pahare cu alcool au fost la un pas să ducă la o tragedie în această seară în localitatea Ciceu Giurgești. Un bărbat l-a atacat pe altul cu un cuțit, rănindu-l destul de serios. Incidentul s-ar fi petrecut chiar în barul din localitate.

Incidentul a avut loc în această seară, în localitatea Ciceu Giurgești. Din primele informații rezultă că un bărbat de 34 de ani a început să se ia la harță cu un alt consătean de 40 de ani. Totul s-ar fi petrecut în barul din localitate.

Paharele cu băutură și un conflict mai vechi, l-au determinat pe unul dintre ei să scoată un cuțit și să-l atace pe celălalt. Surse Bistrițeanul.ro spun că bărbatul a fost rănit în zona abdominală și a brațului.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, stabilizat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

„Poliția a fost sesizată despre faptul că în localitatea Ciceu Giurgești ar fi izbucnit un conflict între un bărbat de 34 de ani și unul de 40 de ani, ambii din localitate, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri. În urma acestui conflict, bărbatul de 34 de ani ar fi fost rănit, prezentând plăgi înjunghiate cu un obiect ascuțit”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În acest moment, polițiștii se află la fața locului și efectuează cercetări. Se pare că bărbatul rănit, de etnie romă, este în stare stabilă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?