28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Atenție! Bistrița devine primul oraș din Romania pe persoană fizică. Dacă sunteți de acord puneți această bulină pe poza de profil de pe Facebook

De curând, orașul vechi a fost împânzit cu niște buline de tablă cât capacele de wc, pe care scrie ce vedeți. 

Se spune că acestea ar fi emanația vicelui-bei Sorin Hangan și a lui Crețiu – gospodarul spațiului public, și că au fost amplasate cu aprobarea lui PașaNelu. Cum în pașalâc fiecare face ce pofta lui poftește, fără vreo prevedere legală care să dea dreptul la așa ceva, ele au fost înfipte cu holșuruburi pe fațadele clădirilor monument. Pe buline nu este precizată nici o sursă legală și nici autorul. Acești administratori, coborâtori direcți din Carul care s-a răsturnat la Caracal, spun printre rânduri cam așa:

Atenție, vă plătiți degeaba impozitele la Primărie că prin oraș circulați și parcați pe propria răspundere. Noi luăm salarii mari din banii voștri dar suntem iresponsabili. Nu dăm un leu pe siguranța cetățeanului și pe confortul afacerilor.

Atenție! Găurim pereții oricărui proprietar cum vrem noi și stricăm și fațada dacă e dusă șarpanta. Patroni, simpli cetățeni, nu aveți cum să vă luați de noi că acum noi suntem la putere și statul de drept e pentru ăia din opoziție. Și nici măcar…

Atenție! Acolo unde patronul ar fi vrut să scrie “Vă așteptăm cu drag” noi am pus tablă de culoare penelistă cu ”Pericol, nu intrați că o mierliți”. Așa ajutăm noi, comerțul și patronatul din Bistrița.

Atenție, instituțiile statului! Aceste amplasări de super-buline nu respectă câteva legi. Știți voi care.

Atenție! În Bistrița, una este să fii penelist în gașca lui PașaNelu și alta este să fii liberal. Liberalii gândesc și sprijină economia. Peneliștii lui PașaNelu o fac de oaie din toate pozițiile și se fac tot mai netrebuincioși mediului de afaceri pe care îl obstrucționează în fel și chip. Despre grija pentru orașul vechi nu mai spunem nimic.

Atenție! Facem parcări! La anu și la mulți ani.

Atenție! Dacă păstrați distanța față de clădiri ieșiți de pe trotuar în stradă unde vă așteaptă polițistul cu carnetul de amenzi.

Atenție, patroni! Oricît ați îngrijit clădirea și ați plătit la Primărie dări după dări, tot pe banii voștri trebuie să reparați spații care nu sunt ale voastre pentru că nu o să primiți nici un chior de la Primărie deși ei au voie să dea bani pentru acoperișuri și fațade pentru interesul public, indiferent de forma de proprietate. Da’ nu au chef. Și nici bani, îi toacă pe consilieri personali.

Atenție! Dacă vă întîlniți cu Hangan-Bei săriți în lături că îi sar doagele de la atâta gândire aiurea. Dacă la noi în București a văzut el bulinuțe roșii în Centrul Vechi, apoi aici și-a dat măsura inventivă și singura firmă care a avut de câștigat a fost aia a prietenului lui care face buline de tablă.

Atenție! Cetățeni ai Bistriței, dacă ieșiți în orașul vechi luați cu voi scutul și umbrela de oțel. Dacă aveți nevoie de semne de exclamare luați și o foarfecă pentru că acum găsiți prin oraș câte vreți, de tablă, corespunzător strigătelor victoriei peneliste. Orașul e al lor. Atenție!

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. ce mizerie!!! n-am crezut ca exista o asemenea fuga de raspundere la un partid liberal care injura socialistii ca sunt rau intentionati. Abia asta inseamna sa fi rau intentionat. Pai va dati seama ca Piedone daca punea o bulina din asta pe Colectiv, scapa fara batai de cap, ca doar victimele erau pe propria raspundere???? cat de jos poti sa cobori si sa fugi de raspundere??? gata, de azi ia sa nu mai platim noi taxe si salarii entru ganditorii din primarie!!!!!!!!!!! pe bune??????? suntem prosti sau ce?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.