16.9 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

ATENȚIE! De mâine, strada Tudor Vladimirescu e cu sens UNIC!

Municipalitatea a anunțat că de mâine, strada Tudor Vladimirescu va fi cu sens UNIC. Mai exact, singura porțiune care era cu dublu sens e transformată.

În planul de lucru al Primăriei Bistrița, pentru această săptămână, era prins și montarea de NOI indicative rutiere pe strada Tudor Vladimirescu.

Se anunță lucrări pe Calea Moldovei! Se vor repara și spații de joacă!

Noile indicative ce vor fi amplasate MÂINE, sunt pentru a schimba modul în care se circulă pe această stradă. Mai exact, singura porțiune din strada Tudor Vladimirescu, ce era cu două sensuri de mers, se transformă.

”Începând de vineri, 23.07.2021, circulația auto pe strada Tudor Vladimirescu se va desfășura pe un singur sens. Mai exact, de la intersecția cu strada Avram Iancu până la cea cu strada Ștefan cel Mare.

În cursul zilei de 23.07.2021, Direcția de Servicii Publice va amplasa indicatoarele rutiere care vor reglementa acest lucru. Sensul de circulație pe strada Tudor Vladimirescu va fi dinspre intersecția cu strada Avram Iancu spre cea cu strada Ștefan cel Mare” transmite Primărie Bistrița.

Această stradă este una dintre străzile cuprinse în proiectul pistelor de biciclete.

Lista celor 28 de străzi din oraș unde se fac piste de biciclete

Dacă vedem că dimensiunea carosabilului rămas e mai mică de 6 metri, atunci NU se va mai putea circula pe două benzi. Vom lua în considerare schimbarea regulilor de circulație pe acele tronsoane, și le vom face cu sens unic”, a declarat șeful Poliției Rutiere, Ciprian.

Polițiștii de la Rutieră NU sunt mulțumiți de pistele de biciclete! Mâine ies în teren cu cei de la primărie

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...