5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

AȚI VĂZUT-O??? Femeia a dispărut de aproape o săptămână de acasă!

Polițiștii caută o femeie din Bistrița. Aceasta a plecat de acasă acum aproape o săptămână și, până la această oră, nu a revenit. Dacă o vedeți, anunțați de urgență!

O familie de bistrițeni trece prin momente grele. Asta după ce, de o săptămână, nu mai știu nimic despre cineva drag din familia lor.

Polițiștii au căutat-o, câteva zile, dar acum, cer și ajutorul cetățenilor:

„La data de 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 10 aprilie a.c., ALDESCU IOANA, în vârstă de 69 de ani, din municipiul Bistrița a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. 

Semnalmentele femeii: înălţime 1,60 m, 110 kg, față ovală, ochi căprui, păr grizonat, ras.

La data plecării acesta era îmbrăcată cu o haină lungă, de culoare neagră, o pereche de pantaloni de culoare maro; era încălțată cu o pereche de teniși de culoare albastră cu dungi albe, iar pe cap purta un fes de culoare bleumarin.

„Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea femeii sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi”, transmit reprezentanții IPJ BN.

UPDATE:

”Femeia a fost găsită aseară, pe raza municipiului Oradea, de către polițiștii de la Transporturi Feroviare” au transmis reprezentanții IPJ BN.

S-ar părea că femeia are ceva probleme de sănătate. Ar mai fi plecat de acasă, întorcându-se însă după câteva zile. Nu ar exista indicii conform cărora să fi fost victima vreunei infracțiuni.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...