11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

Atletele Maria Denisa Capotă și Lenuța Constantin, medalii și performanțe la Campionatul Național

Legitimate la CSM Bistrița, Maria Denisa Capotă și Lenuța Constantin au participat la Campionatul Național de sală pentru Juniori cu vârsta de sub 18 ani. Competiția s-a desfășurat pe durata a două zile, iar bistrițencele s-au întors cu medaliile la gât.

Competiția a fost organizată de Federația Române de Atletism, la București, în Sala „Ioan Soter” din cadrul CNSB „Lia Manoliu”, între 11-12 martie. Sportivele din Bistrița-Năsăud au reprezentat Clubul Sportiv Municipal Bistrița.

Maria Denisa Capătă a concurat la probele de 400 de metri și 200 de metri. La cele două probe de 400 de metri, Denisa a obținut medalia de aur. A reușit să înscrie și un nou record personal, alergând 400 de metri în mai puțin de 57 de secunde.

În cadrul aceleiași competiții, sportiva a concurat și la 200 de metri, ocupând cel de-al treilea loc, cu mai puțin de 26 de secunde pe traseu.

Colega Denisei, Lenuța Constantin, a concurat pe trasee mai lungi, de 800 și 1500 de metri. Sportiva este vicecampioană la ambele categorii de juniori U18. La proba de 800 de metri, Lenuța a participat în urmă cu mai puțin de o săptămână, tot la București, la Campionatul Național. A fost înscrisă la o categorie mai mare de vârstă, însă sportiva din Lunca Ilvei a reușit să obțină locul al treilea, respectiv medalia de bronz.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...