1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Au fost prinși hoții care au furat cablurile de la tiroliana din Aventura Parc

Polițiștii au reușit să prindă hoții care în 23 septembrie au furat cablurile de la tiroliana din Aventura Parc. Este vorba despre doi tineri din Ghinda și respectiv Cetate.

Astăzi, polițiștii au identificat doi tineri responsabili de furtul cablurilor de la tiroliana din Aventura Parc. Este vorba despre un tânăr de 28 de ani din Ghinda și unul de 27 de ani din Cetate.

Din fericire bunurile au fost recuperate. Cei doi se vor alege cu dosar penal pentru furt calificat. Mai puteți citi despre acest subiect AICI. 

„Polițiștii au stabilit faptul că, la data de 23 septembrie, un tânăr de 28 de ani, din Ghinda, împreună cu un altul, de 27 de ani din localitatea Cetate ar fi sustras mai multe bunuri din parcul de aventură situat în zona dealului Cocoșului, din municipiul Bistrița. Prejudiciul cauzat se ridică la peste 10.000 de lei”, transmit reprezentanții IPJ BN, într-un comunicat de presă.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.