17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Au găsit un hoț de ceasuri, după trei ani de zile!

O familie din Leșu a rămas fără patru ceasuri, în valoare de aproape 2.000 de euro. La aproximativ trei ani de la incident, hoțul a fost găsit. Cât și-au recuperat păgubiții din prejudiciu:

Când probabil nu mai aveau nicio speranță, polițiștii le-au dat o veste bună. Hoțul care le-a furat patru ceasuri a fost identificat.

În 15 martie 2016, o persoană a intrat într-o locuință din Leșu, furând patru ceasuri, în valoare de 1.800 de euro.

La aproape trei ani distanță de la incident, făptașul a fost prins. Păgubiții s-au bucurat și să își recupereze o parte din prejudiciu.

„La data de 15 ianuarie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal de furt, polițiștii Postului de Poliție Leșu au identificat un tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea faptei. Astfel, din cercetările efectuate până în prezent, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 15 martie 2016, acesta ar fi pătruns într-o locuință, de unde ar fi sustras 4 ceasuri, în valoare de 1800 de euro. 3 ceasuri, în valoare totală de 1500 euro, au fost recuperate de polițiști, iar cercetările continuă, urmând a fi propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, se arată în comunicatul remis presei de către IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.