11.9 C
Bistrița
marți, mai 30, 2023

Au găsit un hoț de ceasuri, după trei ani de zile!

O familie din Leșu a rămas fără patru ceasuri, în valoare de aproape 2.000 de euro. La aproximativ trei ani de la incident, hoțul a fost găsit. Cât și-au recuperat păgubiții din prejudiciu:

Când probabil nu mai aveau nicio speranță, polițiștii le-au dat o veste bună. Hoțul care le-a furat patru ceasuri a fost identificat.

În 15 martie 2016, o persoană a intrat într-o locuință din Leșu, furând patru ceasuri, în valoare de 1.800 de euro.

La aproape trei ani distanță de la incident, făptașul a fost prins. Păgubiții s-au bucurat și să își recupereze o parte din prejudiciu.

„La data de 15 ianuarie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal de furt, polițiștii Postului de Poliție Leșu au identificat un tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea faptei. Astfel, din cercetările efectuate până în prezent, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 15 martie 2016, acesta ar fi pătruns într-o locuință, de unde ar fi sustras 4 ceasuri, în valoare de 1800 de euro. 3 ceasuri, în valoare totală de 1500 euro, au fost recuperate de polițiști, iar cercetările continuă, urmând a fi propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, se arată în comunicatul remis presei de către IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...