18.4 C
Bistrița
vineri, iulie 1, 2022

Au început lucrările la super-terenul de fotbal din Unirea

Sala Polivalentă din Unirea va fi completată și de un teren sintetic de fotbal, după standardele UEFA și FRF. Lucrările au început deja, terenul urmând să fie folosit de secția de fotbal a CS Bistrița.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Radu Moldovan au început lucrările la baza sportivă de Tip 1. Este vorba despre un teren de fotbal mare, cu dimensiuni omologate UEFA și FRF, care va fi dotat cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori. Vor fi amenajate și 20 de locuri pentru persoanele cu dizabilități.

Terenul va fi completat de un teren mic pentru minifotbal, o clădire administrativă cu vestiare și o parcare cu 45 de locuri pentru autovehicule și două pentru autocare.

„Secția de fotbal va avea casă nouă, iar antrenamentele, competițiile sportive și meciurile de fotbal se vor putea desfășura în cele mai bune și moderne condiții”, a precizat președintele CJ, Radu Moldovan.

Terenul de fotbal este amenajat în apropierea Sălii Polivalente, în Unirea. Aceasta este finalizată și va găzdui competiții sportive începând din luna august.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...