-2.8 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Avem de toate în Bistrița: „După insecte, ne invadează și șerpii!”

Bistrițenii se plâng că orașul e lăsat de izbeliște. După ce tigrul platanului a invadat Bistrița, acum își fac apariția și șerpii.

Orașul Bistrița pare să fie lăsat de izbeliște, devenind destinație pentru viața „sălbatică”. Pare să fie habitatul preferat pentru insecte și reptile.

Zilele trecute, bistrițenii se plângeau că orașul e invadat de tigrul platanului, o insectă minusculă, dar cu o mușcătură supărătoare.

FOTO: Bistrițenii, terorizați de tigrul platanului! Micile insecte au invadat orașul

Ieri, locatarii din Subcetate au găsit în casa scării unui bloc, un șarpe.

Verificați prin case! E posibil să aveți musafiri!” – au scris aceștia în online.

Cei din zonă susțin că nu e primul șarpe găsit în ultima perioadă. Aceștia cer reprezentanților Primăriei Bistrița să vină să deratizeze. Mai ales că – după spusele lor – tot primăria ar fi de vină.

Unu la mână – aceste blocuri au fost construite în 11 ani. Era șerpărie aici până au finalizat ei lucrările.

Și doi la mână, am avut până de curând buruieni de mai bine de un metru, pe terenul nefolosit din apropierea parcării nou-făcute. S-a tuns iarba aia acum, de câteva zile, când a venit nu știu ce ministru. Nu înțelegeam de ce taie ăștia iarba dimineața la 7, după luni de zile în care a crescut în voie. Păi pentru că pe la 10 a venit primarul cu ministrul, apucaseră să pună și o pancartă acolo, că vezi Doamne fac nu știu ce grădiniță. Dar odată tunsă iarba aia maaare, șerpii vin spre blocuri!

Deci să facă bine primăria să vină să deratizeze!”, au transmis locatarii din cartierul Subcetate.

În vara lui 2021, un șarpe a fost văzut pe strada C.R. Vivu, tot din cauza ierbii netunse. Atunci municipalitatea susținea că s-a întârziat cu contractele de repartizare a lucrărilor de cosire a ierbii din oraș.

Avem de toate-n citadina noastră! Chiar și șerpi!

În toamna lui 2021, municipalitatea s-a pregătit temeinic pentru astfel de episoade – șerpi în oraș. Și-a cumpărat clești pentru prinderea lor.

Bistrița va fi îngropată din nou în buruieni…?!? Angajații primăriei și-au cumpărat clește de prins șerpii

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. AUSTRALIA -SI BISTRITA -DAR CEL PUTIN AN AUSTRALIA NU AU OBICEIURI SA TE URINEZI PE STRADA -BLOCURI -PARC ETC. PE CAND AN BISTRITA ESTE DEZASTRU DE EXEPLU LA BIG -SE URINEAZA -SI LA IESIRE DE LA BISERICA . AU SPART UN GARD SI TOTI SE FOLOSESC DE ACEST LOC .LA FEL PENSIONARI CARE SE JOACA. CARTI AN PARCUL -COPIILOR -TRECATORI .TERENAMENAJAT PENTRU CANI-LA FEL SE LASA CU -GALAGIE -MIZERIE-STRIGATE- FOARTE TARI-DE KOMANDO -DRESURA ?ASA CA LA BIG SA FACUT TOALETA AN FATA BLOCURILOR SI DRESURA DE ANIMALE.CINE OARE SA GANDIT ASA DE PROST LA ACEST PROIEKT.-LA DIST. DE 5 METRI DE BLOC SA FACA ASA CEVA .SE DARAMA O PARTE DE LA ACEL ASA ZIS -BIG-CARE ESTE ANUNT.DE ANCHIRIAT -SI CETATENI ORASULUI PROFITA DE PISOARUL -NE STANJENIT AN NATURA -SI AN FATA BLOCURILOR -SPATE -SOLOMON HALITA -PE CAND AN WEST PRIMESTI AMENDA SAU SI PUSCARIE .ACOLO VARA MIROASE TARE -A- URINA -FECALIE -NE ANTREBAM NOI LOC. PENSIONARI PANA CAND -OARE CINE NE VA AJUTA -GALAGIE MIROS NESUPORTABIL-GALAGIE DE LA MAG-GIGI-ADUC MARFA FAC GALAGIE -DIMINEAT PE LA ORA 4-5. JOCURI MECANICE ETC.METROPOLIS -AVEM SI COPI NU NUMAI NOI PENS.SI TREB. SA AUDA SI SA VADA ASA CEVA -BOLNAVI LA FEL CARE NU AVEM LINISTE DE ASA GALAGIE -SI SI MIROSURI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.