5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Avem de toate-n citadina noastră! Chiar și șerpi!

Să nu vă mai plângeți că nu e frumos la Bistrița! Avem de toate și cel mai important, iubim flora și fauna! Azi, pe C R Vivu se „plimba” nestingherit… un șarpe!

Burgul nostru cu iz european s-a transformat în citadină, de când cu noua conducere liberală!

Și e atât de liberală, încât pare că totul e liber în Bistrița! Așa cum le spune și numele, cei din fruntea orașului sunt indulgenți și dau voie la liberă exprimare oricui.

Până și flora sau fauna sunt libere la Bistrița.

Vă amintiți desigur că iarba a crescut în voie în citadina noastră, înghițind urbea și pe primarul care nu se mai vedea de flori și buruieni. Doar la insistențele voastre a fost pusă la pământ! (în unele zone)

Și dacă ierbii îi permiți să crească, DE CE ai interzice bietelor viețuitoare să-și facă de cap prin Bistrița? Toți sunt egali și au dreptul la libertate.

Așa se face că azi, pe C.R. Vivu, se „plimba” nestingherit și agale… un șarpe!

Și acum, vouă ce vă vine în minte… ? Piesa cu „Avem di tăti” sau bancul cu „Numai asta ne lipsea!”…?

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. In cimitirul NOU din Unirea , din cadrul celui ” evreiesc ” … de langa Biserica din Centru, efectiv te mananca … daca intri in cimitir … Nu-i de mirare sa apara si vipere …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!