11.1 C
Bistrița
vineri, februarie 23, 2024

Avem de toate-n citadina noastră! Chiar și șerpi!

Să nu vă mai plângeți că nu e frumos la Bistrița! Avem de toate și cel mai important, iubim flora și fauna! Azi, pe C R Vivu se „plimba” nestingherit… un șarpe!

Burgul nostru cu iz european s-a transformat în citadină, de când cu noua conducere liberală!

Și e atât de liberală, încât pare că totul e liber în Bistrița! Așa cum le spune și numele, cei din fruntea orașului sunt indulgenți și dau voie la liberă exprimare oricui.

Până și flora sau fauna sunt libere la Bistrița.

Vă amintiți desigur că iarba a crescut în voie în citadina noastră, înghițind urbea și pe primarul care nu se mai vedea de flori și buruieni. Doar la insistențele voastre a fost pusă la pământ! (în unele zone)

Și dacă ierbii îi permiți să crească, DE CE ai interzice bietelor viețuitoare să-și facă de cap prin Bistrița? Toți sunt egali și au dreptul la libertate.

Așa se face că azi, pe C.R. Vivu, se „plimba” nestingherit și agale… un șarpe!

Și acum, vouă ce vă vine în minte… ? Piesa cu „Avem di tăti” sau bancul cu „Numai asta ne lipsea!”…?

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. In cimitirul NOU din Unirea , din cadrul celui ” evreiesc ” … de langa Biserica din Centru, efectiv te mananca … daca intri in cimitir … Nu-i de mirare sa apara si vipere …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: